Gå til innhold
Memento mori

Mobil som TV på tur -tips

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)
2 timer siden, Bjørn J skrev:

Hver sin lyst. For min del er TV-titting det siste jeg vil gjøre når jeg er på tur. Det ødelegger både tur- og naturopplevelsen. Å komme unna hverdagens mas og informasjonsteppebombing er et av målene med å komme seg ut på tur. Sitte stille, lenge, og bare se og sanse og kjenne at den masete indre dialogen langsomt roer seg og blir stille.

Enig! Ikke engang på tur med ungene får de låne telefonen. Det er litt av meningen, å gi de livserfaring fra ett liv uten elektronikk tilgjengelig - det får de fleste i den nye generasjonen ikke oppleve dessverre.

Det finnes veldig få steder og anledninger hvor man blir tvunget til å sitte stille ett sted, eller gjøre noe, uten å ha en skjerm eller høyttaler i nærheten. Men på telttur, da har man mulighet :)

Allikevel morsomt at han i videoen har TVen i drift i timesvis mens han holder på med måltidene sine 😂 Jeg kjenner noen som har TVen på under middagsbesøk, matlaging, dusjing etc. 😂

——————————————————————

 

Mobilholdere som passer alle typer kamerastativ, tripoder etc. får man på e-bay. De koster en tier eller noe, og fungerer kjempebra til formålet om noen skulle ha bruk for 👍

Endret av Marius Engelsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.