Gå til innhold
Memento mori

Bonfus - Ultralett turutstyr - Norsk Produsent av turutstyr i Cuben Fiber

Anbefalte innlegg

15 minutter siden, esphojo skrev:

Prisene var ikke helt fastsatt enda, men antok ca 6000 for 1p og 6500 for 2p.

Ikke galne prisen sammenlignet med de amerikanske konkurrentene dersom dette er inkl. mva.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 

1 time siden, Memento mori skrev:

Cuben koster nesten 500 kr for bredde 130 cm.

Hvor får du de prisene fra? Ripstopbytheroll selger for 275 NOK per meter (bredde 130cm) før frakt og mva og jeg regner med det er rabatter å hente på store bestillinger eller bestilling rett fra leverandør.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
44 minutter siden, Memento mori skrev:

De tar 16 usd for 1/2 yard som blir  298 kr om jeg har regnet rett. Med mva uten frakt er det 372kr. Da blir det 2793kr.  

Jeg tok 32 USD til NOK i Google og fikk 275. MVA får man som bedrift fradrag for, da det er du som til slutt betaler det når du kjøper produktet. Samme regnestykket da blir 2070 kroner. Men da begynner vi hvertfall å bli litt mer enige. Syntes bare 3750 virket litt vel mye i råmateriale.

44 minutter siden, Memento mori skrev:

Jeg regnet fort og grovt. Det di kan tjene er i prinsippet, bare det de greier å få i rabatter.  Blir ikke veldig god butikk uansett hvordan du vrir og vrenger på det. 

Jeg vet ikke hva prisen er for bedrifter, men jeg regnet kjapt over når jeg kjøpte Tarp i DCF fra Trekkertent. Betalte ca 2300,- NOK(uten frakt) for 3*2,5 M, altså 6 meter med DCF-stoff(130cm bredde) ferdig sydd og tapet. Det er jo en meterpris på 370 kroner inkl. arbeid, bardunfester og Britisk mva (hvis det var mva på det - jeg kjøpte hvertfall innenfor EU da jeg bodde i Belgia). Trekkertent er billige, men det hinter kanskje om at råvareprisen er noe lavere? 

Jeg syntes å huske at de hadde snakket noe om det i podcasten til BPL (Skjult lenke - logg inn for å se den) så jeg måtte rett og slett skumme gjennom. Ca 01:01:00 uti så sier de at wholesale priser er "alt fra 15-50 USD per yard" alt etter hvor mye man kjøper og hvilket DCF-produkt. 0,5 er vel den billigste? I så fall virker det å være mulig å få det til ca halve prisen av ripstopbytheroll.

4 timer siden, Humbug skrev:

Produksjon i Asia?

Jeg tipper nei. Jeg er amatør sammenlignet med deg på dette området, men i podcasten om dette stoffet til BPL snakker de en del om sømmer og hvordan lage telt av DCF og produsentene sier det er betraktelig mer utfordrende enn silnylon f.eks. Blant annet fordi sømmer "må" tapes og at det ikke er noe stretch. Dette vil jeg tro gjør det utfordrende å outsource hvor som helst? Hvertfall i små kvantum som nok Bonfus har i starten. Mye nerdesnakk om sying av dette stoffet om du ikke har hørt podcasten allerede(se link over) :) 

Endret av Thomas E

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
54 minutter siden, Memento mori skrev:

Håper inderlig at de får dette til. Hadde vært flott å ha dette i Norge.

Glemte å nevne: Så enig! Og ikke bare Norge, men i Europa generelt(som de faktisk skriver selv også). På denne siden av dammen er det ikke så mange av disse spennende, små "cottage"-selskapene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.