Gå til innhold
Kjell Iver

Hvor har du vært på tur i dag - 2019!

Anbefalte innlegg

Sitat fra 2013:

Har ofte tenkt å lage en tråd der vi kan legge inn bilder fra småturene man går til daglig.

De fleste av oss går jo småturer i nærområdet vårt - kanskje andre vil se hvor du bruker å gå, sykle, padle, ro eller løpe eller fly? Post gjerne på direkten - kanskje nevne hvor du er og hvor langt du har gått - kanskje en lokal fjelltopp?

Edit 1 31 Juli 2016: Om du har gått en lang tur over flere dager og har mange bilder setter vi pris på om du heller skriver en vanlig turrapport. Da vil du kunne plotte turen på turkartet og det er lettere å søke seg frem til for andre senere. 

Edit 2  31 Juli 2016: Har opprettet et emne som heter "Jeg har oppdatert bloggen min" - post oppdateringer i bloggene her fra i dag av..

Gammel tråd ligger her!

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lysingen -Sømna kommunes høyeste topp fikk et besøk i går kveld.  I tillegg var jeg bortom toppen Lysinghesten, som var med i fjelltrimmen for noen år siden.

Startet i 18 tiden fra parkeringen ved Aunet gård.  Det er lenge siden jeg gikk denne turen, og egentlig skulle jeg ikke på en så pass lang tur, så forberedelsene var så som så. Hadde bare shorts og skjorte, og fikk handlet meg noe turmat på en Prixbutikk som hadde første dag åpent.

Infoskilt ved starten. S

IMG_0466.jpeg

På Lysingen. Det kommer en del regn... Varden er staselig her oppe... Mye svaberg,og merkene er så som så.. Fant en skifelle og en boks med swix rød som ble tatt ned..

IMG_0471.jpeg

Boksen vår Lysinghesten har mistet lokket - så her har vi visst fått en konkurrent..

IMG_0478.jpeg

Torghatten er puslete i bakgrunnen...Fine fjell.. Jeg er så imponert over de som har vært før oss og merket stien opp, for det er ikke så åpenbart hvor det er best å gå, og stien følger terrenget på en god naturlig måte..

IMG_0496.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjapp tur på Hornsveten 148 mens gutten i huset er på turnøving en times tid. Tråkket meg skikkelig våt i en myr.

IMG_1002.jpeg

I går en litt mer drøy tur - opp på Ørtind 757 sammen med Kasper. De andre i familien stoppet ved 300 m og hadde bål i finværet. Flott tur - med staselig utsikt mot Lomsdal Visten og andre kjente fjell.

IMG_0999.jpeg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.