Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Eg er nybyrjar på tørking, og lurar på å lage mitt eige ostepulver av ein eller annan kvit ost. Har hatt med parmesanpulver før og har vore nøgd med det. Men det blir jo ganske dyrt, då!

Har nokon erfaringar å dele? Eg har ikkje dehydrator, så eg tenkjer å tørke osten i steikeomn med varmluft. Kva er lurast, tru? Tørke ost i skivar eller terningar? Eller rive osten fyrst? 

Tips om ostesortar, temperaturar og tider? 

Flott med innspel, så slepp eg å gjere dei same tabbane som andre har gjort! Mat er trass alt ikkje leiketøy … ;-)  

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På ‎21‎.‎01‎.‎2019 den 3.18, HannKatta skrev:

Fant denne:
Skjult lenke - logg inn for å se den

Såg ikkje svaret ditt før no, eg, HannKatta! Takk for tipset! Hadde ikkje tenkt på å bruke kjøkenpapir som underlag! Skal prøve meg fram litt! 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.