Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jaja, da kom den skuffende meldingen om at jeg ikke ble trekt ut til Expedition Amundsen 2019. Jeg har vært med to ganger tidligere, en gang som team og i fjor som individuell. Så det er ikke veldig synd på meg, men hadde håpet å kunne delta en siste gang og kunne høvle av litt av fjorårets tid. Dessuten stiller dama til start med ei venninne, så vi håpte begge kom med. 

Så nå kom det et plutselig vakuum som må fylles!  Er det noen som kjenner til tilsvarende eller iallefall lignende løp med ski og pulk? Helst i Europa slik at det blir relativt kortreist? Men det kan også være lenger vekk. Har søkt litt rundt, men virker som det er temmelig nisje dette her.

Alle tips suges inn i vakuumet med takk!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fikk samme melding selv, står på venteliste så er lov å håpe enda. Har sett litt rundt etter andre alternativ selv og det nærmeste jeg kommer i Norge må være Hardinglaup (Skjult lenke - logg inn for å se den) men det er med ryggsekk ikke pulk så blir ikke helt det samme selv om det kunne vært interessant å prøve seg der også. Du må gjerne oppdatere her om du finner noen alternativ.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Virka jo artig det løpet, Thor Helge. Men det var litt kort på 53 km. Snakket med en eskimo igår, og han tipset om Arctic Circle Race på Grønland. Det er 160 km, 3 dager. Men også uten pulk. Ellers undersøker jeg muligheten for en Grønlands-kryssing alene. Men som jeg forstår er det ikke lovlig å krysse alene. Derfor ser jeg på muligheten for å finne noen å søke sammen med som tomannslag, men likevel gå individuelt og uassistert. Så lenge begge har satelittkommunikasjon så burde man forhåpentligvis tilfredsstille sikkerhetskrav?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.