Gå til innhold
Heriks

Om funksjonaliteten - best bruk av Klubben (utskilt)

Anbefalte innlegg

18 minutter siden, Heriks skrev:

Det var lettere sagt enn gjort det gitt, for flytt alternativene ble borte av en eller annen grunn. Dette må jeg forske litt på ... Skjult lenke - logg inn for å se den noen tips om hvordan få denne posten tilbake til "Hvor har du vært på tur i dag" ? 

Mistenker at det er fordi den ligger som første post i tråden ... 

Ja, det stemmer. Innlegget må sikkert slås sammen med Hvor har du vært på tur, og så må de siste postene flyttes tilbake hit.

Jeg skal se nærmere på det i kveld.

Generellt så må vi starte et sted, og jeg tenkte en bruker = en post i denne klubben, og kanskje opprette et nytt emne ved nyttår. Vi må nesten se hvordan det er best å gjøre det, men slik jeg ser det hadde det kanskje vært naturlig å beholde postene slik de har vært, mens emnet her i klubben omhandler selve progressen i å nå målet. 

Jeg er litt usikker. Hvor du har vært på tur tråden blir jo nesten spammet av innlegg fra meg, så sånn sett hadde det kanskje vært bedre å ha disse innleggene bare under min post i klubben.

Jeg skal se om jeg kan finne en progressbar av noe slag som man kan i førsteposten..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg ser at det er uante muligheter her, men den måten Skjult lenke - logg inn for å se den gjør det på er sikkert OK.

meny og oversettelse er OK nå og det er lagt en boks på fremsiden på klubbene man er med i.

Jeg har ikke satt tilgangene rett enda tror jeg, så gjester kan ikke se innholdet tror jeg.

Skjult lenke - logg inn for å se den Det kan jo være en mulighet for at fler registrere seg da. Dette er jo et åpent forum, men i et lukket forum, der man skriver skjult for andre er det mulig å treffe andre likesinnede uten at hele verden ser det. Mange søker akkurat det

Om du oppretter en tråd her med dine mål, og rapporterer progress i førsteposten og legger ut fra de turene du tar i samme innlegget, så kommer det vel mer frem enn om du peiser alt inn i Hvor har du vært på tur?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 minutter siden, a_aa skrev:

Jepp, akkurat det å ha gode alternativer til å poste i den tråden er en fordel. :thumbsup: Men jeg er altså litt skeptisk til om jeg synes at Klubb-løsningen gir noe merverdi for enkeltbrukere og/eller forumfellesskapet ift å ganske enkelt opprette en ny underkategori. Kan hende jeg får en eureka-opplevelse som endrer på det ;) 

På mange måter er jeg enig med deg. men samtidig har Fjellforum aldri hatt fokus på person som sådan. Vi har aldri tillatt persondiskusjon, og vi har aldri hatt emner der forumets medlemmer presenterer seg selv. Vi har ikke hatt forum der medlemmer gir feedback på kjøp og salg heller, noe som er ganske vanlig. De som ønsker anonymitet har fått det selvsagt, og det har de jo her også selvsagt.

Dette gir en mulighet til mer personlige tråder. Nå er denne Klubben åpen så alle kan se det som er her, men det er utrolig mange søkende mennesker der ute som sikkert kunne tenke seg å være i en Klubb for å treffe andre (f.eks.) 

Men klubbfunksjonen gir en mulighet for medlemmene til å lage egne grupper for å gå turer og treffes. Turgruppe bergen, Turgruppe Trondheim osv. Det er fullt mulig for alle å lage sin egen klubb, men jeg vil se det litt an hvordan det fungerer. Det er ufattelig mye meer under panseret enn det som vises her.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.