Gå til innhold

Anbefalte innlegg

11 minutter siden, bevern skrev:

kun for egen vinnings skyld.

IMG_0225.thumb.PNG.90de56b53d7fc23ce67dd3f8886f79e3.PNG

DNT er er ikke veldig god butikk i følge regnskapstallene. Så hvordan de skal gi det som du definere som en god pris til alle med en slik økonomi skjønner ikke jeg.

Hva mener du er rett pris PR døgn PR person?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
6 timer siden, bevern skrev:

hytta bare står der...

Som gammel vedlikeholdsmann som har kjempet en del kamper oppigjennom for jevnlig vedlikehold vet jeg ikke om jeg skal le eller grine av et slik utsagn.

Men et tips er de gratis koiene til Statskog. Ofte enkle, og du behøver ikke betale noe selv om du bruker både gass og ved. Men de setter pris på bidrag, enten i kroner eller deltagelse i arbeid. Rydding, vedkløyving, måke av tak etc. Men det er ikke noe bookingsystem på de.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
24 minutter siden, bevern skrev:

Som en annen her nevnte har jeg nok feilformulert meg med tanke på "leie". Jeg er klar over at hyttene er åpne for alle, men har en hytte fire senger og en gruppe har booket disse, blir det jo til at det bare er gruppen som sover der.

Sakset fra Skjult lenke - logg inn for å se den:

"MRT sine hytter tilligger et landsdekkende rutenett under Den Norske Turistforening (DNT). Dette betyr at dersom hytta er definert som åpen eller åpen med DNT nøkkel, så er hytta åpen for alle som kommer, medlemmer og ikke-medlemmer. I prinsippet blir aldri en slik hytte full, man skal alltid i felleskap finne en løsning så alle kommer inn, og alle hyttene har noen ekstra madrasser som kan legges på gulvet."

Det er vel dette som er noe av det fine med DNT sitt system. Eller dette på vei til å dø ut hvis mange tror de "leier" en hytte?

Endret av Memento mori
Merket hva som var sakset

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.