Gå til innhold

Anbefalte innlegg

33 minutter siden, tronn skrev:

Men er man en familie på 4 som skal gå hytte til hytta over Hardangervidda, så skal jeg love deg at det baller på seg. Og på en del av de betjente hyttene er de ikke spesielt begeistret for at du har med egen mat. 

Og går du på inatur.no kan du fint leie et stort utvalg av hytter for 4-500kr. Da har du hele hytta for deg selv. Er man 2 eller fler blir det riktig så billig. 

Selvfølgelig er de ikke begeistret når du har med deg egen mat. Har du med deg egen mat når du går ut på vanlige spisesteder også? Dette synes jeg er en dårlig holdning. Dert er ikke dyrt å spise på hyttene. Dette gjør jeg  gjerne av og til til når fryse tørret blir litt ensformig. Ingen blir rike av hytte driften, tenk også på all den frivillige innsatsen som ligge bak. Å betale på hyttene har litt med fellesskapet og solidaritet å gjøre også Mange har aldri hatt så god råd som nå, men det klages mer enn noen gang på alt mulig. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Miamaria skrev:

Det har skjedd mer enn en gang at jeg har hatt med egen mat når jeg har bodd på hotell. Og at jeg har spist på andre restauranter enn de har der. Selv om hotellet så klart helst hadde sett at gjestene også spiste der. Øl på rommet også, fysjom. Det gjør jeg helt som det passer. Jeg støtter gjerne opp om ting jeg har lyst til å støtte, men smålighet gir meg som regel mindre lyst til akkurat det.

Ser den, men det jeg prøver å få fram er at vi bør legge i det vi kan på DNT hyttene, det er et moderat prisnivå og de er ganske fleksible og det går til felles beste, vi må prøve å ta vare på det nettverket vi har av hytter ikke bare DNT hytter vi har noe private hytter og fjellstuer også, som Fagerheim som jeg har som utgangspunkt for mine turer. Tenker også på alle de som jobber dugnad for å holde dette i gang. Det er blitt vanskeligere å få folk til å være med på sånt. Hoteller som du nevner er vel en annen kategori. Ganske annen prisklasse er det jo også. Hotell overnattingene mine er stort sett når jeg er på reise så der går det reiseregningen, men det hender jeg går ut å spiser for å se hvilket land jeg er i, det gjør man ikke på de svin dyre forretnings-hotellene. Er hyggelig å gjøre det sånn når jeg jobber med internasjonale prosjekter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.