Gå til innhold
Uvær

Ny primus

Anbefalte innlegg

13 timer siden, Memento mori skrev:

Msr windpro som Skjult lenke - logg inn for å se den foreslår ser bra ut, men har ikke selv test denne. Har både oppned modus og forvarmingsbøyle. Er nok et bedre valg enn Vega brenneren pga et større hode og litt mere avstand til panna. Men veier litt mere og er litt dyrere. 

IMG_0218.thumb.JPG.de3f9dc49caafc0bd55a13be5b13f50c.JPGSkjult lenke - logg inn for å se den

Primus Gravety III er også en brenner med bøyle og stor hode. Men kommer ikke med noe bøyle for oppnedmodus. 

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

Windpro dukkar innimellom opp til ein tusenlapp. Såg seinast for eit par sagar sida. 

Hadde Gravity før. God brennar det og. At det vart Windpro no og ikkje ny Gravity var tilfeldig, det første eg dukka på til under ein tusenlapp. 

Ser likevel no at eg likar betre Windpro. Mindre klumpete/omfang og eg innbiller meg at han er hakket mindre grådig på gassen men dette er synsing alldeles. Enklare og mindre dill som kan bli ødelagt. Mtp at eg har MSR både toppmontert brenner og bensinbrenner så ser eg eit mønster her. Driftssikker, enkelt å skru, lite dill. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
4 minutter siden, Uvær skrev:

illegg. Ser ut som jeg må ut med rundt 1000 for Gravity eller Windpro. Hvor stor er forskjellen på brennerhodet/bredden på flammen og avstanden til panna på de i forhold til Vega, og utgjør det mye med tanke på matlaging med stekepanne? Hvordan vil du si disse funker i forhold til Trangia med gassbrenner fra Ebay (483 kr for 27-5 HA og rundt 120 for gassbrenner)?

Himla stor forskjell, på grensa til ikkje samanliknbar. Har sjeldan brukt så mykje gass som når eg prøvar lage typisk steikemat over lite brennar hovudet, typisk til dømes trangia gassbrenner. 

På familietur med to brenner ar enda det med å vere rein "kokebrennar". Svaret pannekaker på midt, evighet å få gjennomsteikt og mykje gassbruk som følge. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.