Gå til innhold
a_aa

Regnbukse / Skallbukse med full glidelås langs sidene

Anbefalte innlegg

Kanskje eg har gått glipp av noko vesentlig, men eg får av og på meg mine skallbukser med sko, sjølv om dei har same løysing som dei du har gitt lita skrift :)

Eg tenker nok motsett av deg, eg vil ikkje ha glidelås heilt opp, då eg erfarer at det gir gnag og trykk under hoftebelte. 

Eg har ved to høver stått i fjellet og brukt trykkavlastningsplater, eller laga trykkavlastning av skumunderlag, og tapa fast på hoftekammen til turfølget. Dette pga bukser med glidelås heilt opp og eller trykknapp/d-ring i plast for tilbaketreing av borrelåsstrammer. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 minutter siden, a_aa skrev:

Poenget med tråden er jo ikke å påstå at bukser med hel glidelås er bedre enn bukser med delvis glidelås i ett og alt - poenget er å få frem en oversikt over hvilke modeller som har egenskapen at man kan splitte beina (og ta den på/av nærmest uansett hvor gjørmete/sluddete/snøfylt skotøyet er, eller om skotøyet er satt fast i brodder, stegjern, truger eller ski - det blir trøblete med feks min Beta AR). Når jeg skriver noen modeller med liten skrift, så er det rett og slett fordi de ligger utenfor trådens egentlige tema, litt som lårings gjør. ;)  Og andre som er ute etter samme oversikt som meg, slipper å sjekke dem ut på nytt.

Så ber jeg jo også om gode og dårlige erfaringer. Og jeg håper at folk forteller om hvilke modeller som er utformet slik at de kan gi smerter ved bruk av hoftebelte over - og motsatt, modeller der det ikke oppleves som et problem 👍 Det vil være særdeles nyttig informasjon for mange! (Selv har jeg en viss polstring fra naturens side som kan gjøre meg til en alt for overbærende tester i så henseende :D)

Eg skjønar trådens intensjon, og du er god på å stick with it :) bra for søkbarheit. 

Berre tenkte at i ein diskusjon om slike bukser er det greit å få fram at ein greit kan få dei av og på om dei ikkje er heilt opne, og at det er smart å tenke på kva som evt kan bygge under hoftebelte. 

Kva bukser dei hadde dei som fekk problem hugsa eg ikkje, veit berre ta den eine var ei Bergans. 

Begge har vel enda med å kjøpe ny bukse uten opning heilt opp og med berre lågtbyggande borrelås under. 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.