Gå til innhold
HannKatta

Lars Monsen: - Dropp dopapiret på tur

Anbefalte innlegg

7 timer siden, Mareng skrev:

Jeg avskyr å drite ute om vinteren. Det er så jævlig mye arbeid å grave seg ned 3 meter i snøen for å lete etter en mosedott å tørke rævva med, spesielt når du finner ut at du står på ett lite tjern og graver. Men sporløs ferdsel kommer først, såklart..

Bruk snø! :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
20 minutter siden, Thoreau skrev:

Ser på NRK2 nå om Trolltunga.

Takk for tips. Fikk sett siste del av programmet. En fyr fra Sør-Korea hadde satt opp teltet sitt ytterst på Trolltunga. Bra at det ikke blåste opp den natta. Dårlig pluggfeste der ser det ut til. Gale folk!

Endret av Hege P.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

i 1986 var jeg på fottur på Svalbard. En ti dagers rundtur fra Longyearbyen, innom Barenstburg og Grumantbyen og tilbake til Longyearbyen. Eneste stedet jeg møtte folk var naturlig nok i Barentsburg. Da jeg langt ute i "ingenmannsland" måtte lette litt på en stein på grunn av en indre trang, så å si, fant jeg selvsagt den eneste steinen som var brukt før.

Tror i alle fall det var den eneste, jeg gadd ikke sjekke alle som lå der. Men sånt er helt typisk for meg. At jeg skulle løfte på den sikkert eneste "dosteinen" av alle tusener mulige. Tror ikke jeg skal gå sporene til sommerens Monsentur med det første. 😎

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.