Gå til innhold
Johanks

3 karer til Femundsmarka 9-15 Juli

Anbefalte innlegg

Nå har ikke jeg vært der selv på mange år etter flyttet til vestlandet men er nå halvt rendøl og gudbrandsdøl hatt mine turer der og kontakt med folk som farter der fiske og kano, som med andre dyr og insekter varierer det veldig mye fra sesong hvor mye det klekker avhengig av tempratur og fuktighet. Kan jo se litt her hvordan varierer folk synes :Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ta med netting og middel så er sikker. Kaldt ennå blir kanskje kald sommer og mindre insekt men er dere uheldig så kommer dere til første varmeperiode det har klekket mye aktivitet. Det er veldig variabelt vanskelig forutsi . Ser her og forskjell folk opplever: 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Blir det dårlig fiske så får dere legge turen innom her når skal over igjen 😀 Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
39 minutter siden, Johanks skrev:

Håper jeg får noen på fluestanga, sprek fisk visstnok. Som matfisk har jeg ikke hørt mye positivt, men det må testes selv. Takk for det :) 

Kjørt over Rondane der noen ganger når jeg kommer nordfra og skal til østlandet,  veldig fin avstikker når man er lei Dovre og Gudbrandsdalen! Ser på nett det har blitt tatt noen voksne ørreter der, når på sesongen anbefaler du området?  

Bekjente av meg er der jevnt hele sommeren syns de stadig tar fin fisk legger ut bilde de er ivrig både isfiske og stangfiske. Gjeddefiske er jo gode muligheter både Femund og Rendalen og så mye muligheter til prøve litt forskjellig. Harr er ok den med en gang . Fiskekaker av Sik er godt og anbefales prøve hvis ikke har smakt det 😊

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dere kan jo kjøre over Venabygdsfjellet ta E6 nordover og svinge av på Vinstra og opp til Skåbu og kjøre Jotunheimsvegen og fiske litt i Vintstra vatna eller bare for se og . Litt dårligere vei men fint der og kommer jo inn på Valdresflya så blir en avstikker med mulighet for komme til Vestlandet igjen får sett seg litt omkring. 

Skjult lenke - logg inn for å se den

Endret av KimH

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.