Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva har du kjøpt eller solgt brukt nå?


nesning

Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
Annonse
21 minutter siden, Gittiamo skrev:

Siden jeg er hellig overbevist om at min teori om at mye rognebær gir en real vinter, og jeg har hamstra godt med ull, så måtte det truger til. Ikke spør om modell, men det er MSR av noe slag med hælløfter 😂 

 

 

D32FA3C5-9A95-4657-B92D-249F00E5FC99.jpeg

Jeg kjøpte MSR-truger i fjor. Fint at de kan forlenges. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, varmtvann skrev:

Jeg kjøpte MSR-truger i fjor. Fint at de kan forlenges. 

Jepp helt genialt 😀 jeg ønsker meg forlengelse til disse. Men siden det oftest skal brukes i rufsete terreng så ble det av den kortere type. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 7.10.2019 den 20.25, Gittiamo skrev:

Ikke spør om modell, men det er MSR av noe slag med hælløfter 😂 

Skal la være å spørre hvilken modell det er , men de ligner da utvilsomt litt på disse?

På 7.10.2019 den 20.55, Gittiamo skrev:

jeg ønsker meg forlengelse til disse

Skulle tro at det ikke er helt umulig å få tak i...

Endret av Erlend Gudvangen Bjørkeng
  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt sovepose! Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd jeg skulle kjøpe brukt, det byr meg litt imot. Akkurat som jeg ikke ville kjøpt truse i en bruktbutikk. Men brukt bare på en tur, den posen jeg har lyst på men som jeg egentlig ikke trenger - men vil ha fordi den jeg har til samme bruk ikke egentlig funker helt, da fant jeg det like bra å slå til. Det fins da lakenposer, og soveposer kan vaskes. (y)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Mine vinterhansker fikk hull i fjor og begynte å flasse skikkelig, så da passet det fint at en snill FFer ville gi bort sine. Jeg måtte bare betale frakt.

Fra en annen hyggelig FFer fikk jeg kjøpt en MSR XGK brenner. Var lenge på jakt etter en slik siden jeg begynner å blir skikkelig hekta på vinterturer.

Av samme grunn ble det en Garmin GPS fra Finn. Da må man være kjapt på avtrekkeren når prisen er grei.

En nesten ny Lawson fiskestang fant jeg også på Finn. Dette er den tredje Lawson stanga mi. Den første knekkte jeg da sluken satt fast. Den andre mister jeg under sesongens siste fisketur, ikke spør hvordan det er mulig. Så håper jeg at jeg er mere heldig med den tredje. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen transaksjoner siste måned.

Solgte bomullsanorakken min. Ble lite brukt pga upraktisk å ta av og på.

Kjøpte en Fjällräven Singi polycotton-jakke for 200 kr mer enn jeg fikk for anorakken. Tørker mye raskere, mer praktisk med jakke enn anorakk, og den beste hetta jeg har hatt på noen jakke. Brukt hver dag, til hverdags, overnattingstur og jakt siste tre ukene.

Etter 3 år som eneste tursko skiftet fjellstøvlene mine status til vedarbeid-støvler. Jeg ville prøve noe som tørket raskere på tur, og det ble et par megetmeget pent brukte Lundhags-støvler.

Et Fjällräven Abisko Lite 3 telt dukket også opp. Et telt jeg har vært veldig nysgjerrig på. Fornøyd så langt, men skal testes på noen langturer neste år. Overlapper andre telt i bruksområde, så selger ett telt neste år.

Alt på finn, med hyggelige folk og null trøbbel.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og der ble det kikkert på meg. Har til nå lånt en gammel sovjetisk 8x40 kikkert. Brukes 30 % til dagsturer for moro skyld og 70 % til å kikke på båter ute på fjorden fra stuevinduet. Den nye ser veldig lik ut, men er 7x50. For 100 kr rett borti gata er vi ikke kresne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lettere frustert etter overnevnte erfaring gikk jeg på et lokalt skimarked på søndag, og der hadde de Tecnica G Guide Pro til en veldig bra pris, så da ble det kjøp.  Enda litt mer kjøreorientert en de randoneeskoene jeg hadde mål om i utgangspunktet men med tilnærmet samme gåutslag. (Har egne langtursko med 80 grader gåutslag.) Dvs skoene er helt nye men kjøpt på bruktmarked.

I tillegg poppet det opp en ubrukt Garmin 66ST i nærområdet priset til 2000,- så da ble GPS funderingen min også avsluttet.

Endret av Terka
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har gitt bort en ny Mountain Hardware Phantom Spark til min yngste datter. Da det er en slank modell passer den bra til henne. Hun er 172 cm og posen har maks personlengde på 183 cm. Bruk blir på hytter,  hytte til hyttetur etc. https://www.mountainhardwear.com/phantom-spark-down-28f--2c-sleeping-bag-1671441.html

Endret av Fotogubbe
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Solgt:

- Båt, bensinslukende stor RIB

- Telt x1

- båthenger

Kjøpt:

- Robåt (ikke brukt, men ny).

- 2x telt

- skibindinger

 

Kan også nevne at Warmpeace soveposen jeg kjøpte fra Hekta på tur for over 2 år siden var defekt, jeg merket først nå at den hadde ett tomt dunkammer. Jeg fikk tilbud om ny sovepose, mot at jeg sender inn min gamle slik at den kan dyttes i restavfallet. Jeg avslo tilbudet, og ba heller om at jeg kunne sende inn soveposen til sømhuset for dunpåfylling og reparasjon, det godtok de. Jeg synes det var forjævlig at de skulle kaste soveposen for å gi meg en ny, når den kan bli reparert her til lands... 🤷‍♂️

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har padlet Nemo Force tørrdrakten min i filler på 1,5 sesong. Jeg kjøpte den brukt, men ubrukt, på finn.no, men nå var det mer lim enn draktstoff igjen på denne. Betalte vel 3000kr for den. Under armene kunne jeg nå se gjennom hullene, halvparten av sømmene har jeg limt, mansjettene er limt rifter i, og under neoprensokkene har jeg limt tynne gummisåler siden jeg padlet hull i dem. MØKKADRAKT, når det kommer til holdbarhet! 

Jeg kjøpte derfor en lite brukt Ursuit AWS på finn.no for 3500kr. Fin drakt, og virker skikkelig «military grade» holdbar i forhold til Nemo Force drakten. Tisseglidelås mangler den, men en slik har jeg installert på Nemo drakten, så den kan jeg overføre til nydrakten. 

Virkelig kvalitetsforskjell! Og nyprisen på disse to draktene er ganske lik 🤣

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.