Gå til innhold
Kjell Iver

Tøffe forhold i Finnmark nå - leteaksjon

Anbefalte innlegg

5 minutter siden, Memento mori skrev:

Jeg syns i mange sammenhenger at mange har for liten kunnskap om sikringssystemene som finnes. Etter min mening burde de ha på en slik tur, en godkjent plb, og et toveis kommunikasjonenhetsystem, helst en Satelittelefon. Det går på egen sikkerhet og ikke minst sikkerheten til hjelpepersonellet. Dette blir feil sted å spare penger etter min mening. 

Blir interessant å se hvilke forklaringer de kommer med. 

Eller kanskje det handlar om prinsipp? mange ulike syn på dette med kommunikasjonsmoglegheiter på tur. For min del vil eg seie at det kun vil handle om å kunne avverge evt redningsaksjon. Eg vert småsur av duppedittar som fortel folk kvar eg er.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Miamaria skrev:

Det er uinteressant for meg om de ok-meldingene kommer fram, jeg lager ingen avtaler om at folk skal få sånne. Det jeg lurte på var, er det noen som vet om konkret(e) tilfelle(r) der nødmelding ikke har virket. Fordi - det spres veldig mye usikkerhet rundt Spot og jeg har lest mange av de lange trådene både på forumet og andre steder. Men jeg kan ikke huske å ha sett noen steder at noen faktisk har dårlig erfaring når det kommer til nødmeldingene. Det er selvfølgelig naturlig, ettersom de ikke sendes like ofte, men dog. Jeg har også lest at det er forskjell på disse typene melding.

Superrelevant spm. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.