Gå til innhold
 1. Karbonfilt

  Karbonfilt

 • Lignende innhold

  • Av zyrpe
   Her er siste videoen jeg har laget tilbakemeldinger mottas med takk.....faktisk stoooooor takk. Er helt noooooobe på dette, men syns det er motiverende. Så har jeg tenkt å satse litt på YouTube.
   Lurer på hvilke erfaringer folk her har med å lage videoer. Jeg går stort sett alene, så må tilpasse utstyret etter det. I tillegg er jeg en MILSPEC fanatiker, så alt på være rugget og vanntett.
   Utstyret her har vært iPhone og Olympus Though TG4. Men ser at jeg må ta med meg Action Cam også, har allerede et Garmin VIRB XE. I tillegg så har jeg gått til anskaffelse av Zhiyun Smooth 4 Gimbal og en INSTAMIC. Det er det jeg har råd til akkurat nå som student, så det får holde en stund.
   Er også over normen interessert i kart, så har testet litt forskjellig med tanke på "kart animasjoner". Just begynt å sysle med Google Earth Studio (ergo den psykointroen), og har også tatt steget med å begynne å lære med Adobe After Effects. Liker videoer hvor det er enkelt å se hvor folk befinner seg.
   Er det noen andre som har gode forslag, eventuelt kan poste link til noen bra videoer. Opplever stort sett på YouTube at når man spør noen som har laget video hvordan de gjør ting, så lager du jommen en video som viser hvordan det skal gjøres      Fantastisk plattform..........
  • Av Terka
   Hva anbefaler folket av kompakte kamera for turbruk som ikke koster mer en 2-3 skjorter?
   Å tåle turbruk  dekker for meg allt fra fottur i fjellet, bruk under padling av kajakk (dvs tåle litt vann), henge med opp i fjellveggen/klatring, og bruk i kulda på pulkturer og toppturer.
   Kompakt kamera her dekker kompaktkamera og små systemkamera.
   Har i dag et speilreflekskamera som er for stort og tungt slik at det sjeldener med på tur, et gopro kamera som innimellom er med men som har sine begrensninger, og bruker derfor mobiltelefonen oftest til å ta bilder. 
   Kjøper gjerne brukt om det blir aktuelt. Per nå er det å få en oversikt som er på agendaen.
   Regner med det er stor faglig tyngde og metervis med erfaring blandt forummedlemmene. 😊
  • Av Mariusha
   Hei
   Det må være flere av dere som liker å ta bilder når dere er ute å går, hvordan pakker dere kameraet i en eller trang sekk?
   har selv speilreflekskamera som jeg tenkte å pakke med på tur, men usikker på hvordan jeg skal sikre dette i sekken , både mot støt og vann
  • Gjest Mareng
   Av Gjest Mareng
   Jeg er på utkikk etter ett lite kompakt kamera som passer fint i lommen, og er raskt å ta frem for å knipse noen bilder.
   Det må være lite (vanlig "digitalkamera" størrelse f.eks.) det må tåle vann/regn, støt/slag og gjerne litt kulde. Om det er lett å slå på og knipse bilde med hansker er det også fint.
   Jeg er ingen god eller kresen fotograf, men det må være grei bildekvalitet og det må tåle å ligge i en svett lomme, bli tatt fram i regn og tåle å slenge rundt i sekken.
   Noen gode forslag til en ok pris? 😊
  • Av JonDee
   Finner relativt lite info og erfaringer om film kamera for kalde og røffe turer her inne og generelt på nett. Kan si med en gang at GoPro ikke er aktuelt for meg pga for dårlig batterikapasitet og lydkvalitet. Erter sikkert på meg en del folk nå, men det får vi tåle. GoPro har flott bilde kvalitet og har et hav av muligheter da
   Har til nå brukt et eldre Contour kamera uten HD, hvor batterikapasiteten er veldig bra men bilde kvaliteten ikke er helt på topp. De har sikkert kommet med bedre modeller i senere tid, men har lyst til å ta et steg opp og gå for et litt større kamera med HD, gjerne med bruk av stativ. Er klar over at man uansett bør ha med seg et ekstra batteri uansett hva slags kamera man har.
   Monsen sjøl bruker Sony NX70. Sikkert et topp kamera med supre egenskaper, men det koster en del. Ser at det finnes andre aktører, bla JVC med kamera fra 2-3000 og oppover. Er dette greie kameraer for bruk i kulde og med god bilde- og lyd kvalitet? Fint med en diskusjon rundt hva folk bruker til den type bruk.
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.