Gå til innhold
Anders_G

Solcellepanel på langtur

Anbefalte innlegg

On 6.9.2017 at 10:49 AM, Tor-Erik-L-77 said:


Jeg har vel nevnt det før men om du ikke ønsker potensielle brannbomber i lommene eller i teltet så kjøp powerbanker i norge og fra annerkjente produsenter.

Men primuser det skal folk her inne gjerne ha fra Aliexpress:) Men enig, powerbanker er ikke så dyrt i norge og handler man etter merke på Ebay så kommer det nok det samme produktet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
On 10/29/2017 at 5:46 PM, Anders_G said:

Har fått testa min Anker 21w jeg også. Virker som ett bra panel. Har lada opp mot 75% av en 10.000mah powerbank ved å lade litt i vinduet i går og noen timer på tur i dag. Er optimistisk i forhold til å bruke denne hele neste sommer :)

blei den noke kjekke statlege tillegg på prisen på Boxeez? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av Steven Bergsnes
   Mtp på at det stort sett blåser alle retninger hele døgnet hele året langs kysten hvor eg bor og ferdes mest på tur og mtp turer vinterhalvåret hvor det er mindre tilgang på lys.
   Noen som vet om en som kan funke? Blei litt interessert i å prøve en, forbeholdt den er i ok str og pris for å prøve for nysgjerrighetens del 😊
   Mener på å ha hørt noe om bruk av d på langtur før.
   Jada til mitt bruk funker nok powerbank i massevis og solcellepanel om eg ska lenger. Men ser for meg at en vindturbin kunne vært ganske spennende å prøve, for utenom noen få turer har d stort sett vært mer vind enn vindstille. 
   Prøvde søke litt her på forumet men fant ingenting i farten. Gjerne send meg link om det finnes allerede en diskusjon på temaet og beklager i så tilfelle at eg starta en ny 😇
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.