Gå til innhold
Anders_G

Solcellepanel på langtur

Anbefalte innlegg

På 3.9.2017 den 17.36, Vandrefalken skrev:

Egen erfaring her,  er på en ukestur så klarer jeg meg med en batteribank utenom. Når det er sagt, så kan bruken min variere veldig. Mobilen kan vare i flere dager inkl. bilder og video for min del, 2-3 med data i tillegg. Har utenom den en hodelykt (LED Lenser SEO 7R) som lades via USB, en liten lykt til telt og evnt ellers fra Biolite (Powerlight Mini) som bruker USB, og en oh-shit lighter, elektrisk (Tesla Coil Arc Lighter), som you guessed it; lades via USB. Når det er sagt så holder samtlige gjenstander uhyre lenge. Mobilen er den første som må lades som regel,  men for min egen del så synes jeg tryggheten med en batteribank utenom er verdt det. Dette er meg som sagt, og veldig avhengig av lengde på turen samt om jeg har husket/hatt tid til å lade alt i forkant av turen(!). Siste banken jeg fikk var en 20.000 mAh fra Brecom, den har tilfeldigvis solcellepanel PÅ seg, haha, men har så langt ikke tatt noen conversion rate tester av denne. Noe jeg tror jeg må gjøre bare for å ha gjort det. Lade den ut og se på solrike dager hvor mye den circa lader her hjemme. Størrelsen på banken er mer enn nok, har hatt mindre og ikke hatt problemer. 

Dette er som alltids ene og alene mitt eget bruksmønster og utstyr som diktaterer hvor lenge ting har holdt for meg. :P:) 

Har du fått testet ut om solcelle delen klarer å lade opp selve powerbanken innen akseptabel tid nå eller?er du ellers fornøyd,ser de selger den på xxl! 👍

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.