Gå til innhold
HannKatta

Ungarsk gryte med storfekjøtt og pasta

Anbefalte innlegg

Interessert i hva innholdet er i denne turmaten.
Skjult lenke - logg inn for å se den
Kan noen som har denne ta et bilde for meg og legge det inn?
Finner ikke innholdet noen steder på nett.
Tenkte muligens å reiplikere med mat fra en butikk om det går.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, whistler skrev:

Skjult lenke - logg inn for å se den

Skittfiske har detaljene

Hmmm...

Sitat

Ingredienser:
Pasta ((50%) semulegryn av hardhvete, protein, salt), palmefett, 8% storfekjøtt,
stivelse, tomater, salt, paprika, løk, krydderblanding, melkesukker, gjærekstrakt, aroma,
ekstrakt av storfekjøtt, hvitløk, karamell, druesukker, antiklumpmiddel, kiselsyre,
maltodekstrin, fortykningsmiddel, guarkjernemel, krydder, røykaroma

OK...
50% pasta burde gå greit.
8% storfekjøtt (kan vel bruke pølser muligens?, er ikke kresen)
Da er det bare resten.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 minutter siden, HannKatta skrev:

Hmmm...

OK...
50% pasta burde gå greit.
8% storfekjøtt (kan vel bruke pølser muligens?, er ikke kresen)
Da er det bare resten.

Enklere og billigere å kjøpe "originalen" ;-) Jeg ville heller komponert noe eget om jeg skulle laget egen rett. Bruk det du liker best og som gir en god sammensetning v næringsstoffer. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Enig med Skjult lenke - logg inn for å se den. Trekn Eat Storfegryte og "jegergryte" er bedre om du er glad i pasta.

Adventure Foods Gulasj er basert på potetmos og smaker bedre enn Trekn eat sin om du er ute etter "gulasjlignende" gryte ;-)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Mareng

Ingen grunn å tenke på å replikere innholdet i posene med frysetørket mat. Det går ikke hjemme.

Bruk pasta, ris, potetmos fra butikkhyllen, (tørket) kjøtt som du vil, saus som du vil (finnes pulversauser av ymse slag), (tørkede) grønnsaker du liker, og krydder som du vil.

Masse av disse ingrediensene som de har i ferdigmat er ting du ikke vil ha i deg, og ting du ikke får tak i på dagligvaren. Røykaroma, ekstrakt fra storfekjøtt, melkesukker, gjærekstrakt og stivelse har de ikke i hyllen på rema.

Eks. pastasaus og pizzasaus får du i pulverform, og da er det bare pasta og kjøtt (og grønnsaker) som mangler.

Er poenget å bære lang (vekt/volum) eller være lenge vekke på tur (holdbarhet)?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.