Jump to content
IGNORED

muldal - tjønnebu (M&R)


kaffedyr
 Share

Recommended Posts

I løpet av august/september tenker jeg at jeg og ene bikkja tar en 3netters telttur hvor vi starter med å gå opp til Muldal, og til slutt ender opp ved Grønningsæter, altså via Tjønnebu. Vi har den luksusen at samboer gjerne kjører og henter, så vi slipper sånne rene tur/retur-greier.
Er det noen her som har gått den strekningen? Eventuelt hvis noen har gått mellom Vakkerstøylen og enten Muldal eller Tjønnebu, da dette dekker deler av samme terreng.
Fortell om turen, og/eller vis bilder? :)Jeg kommer som sagt til å ha med hund. Så en liten bekymring er hvorvidt jeg kommer til å møte på noen vel vanskelige partier for bikkja.

Bikkja er i god form, han. Men i motsetning til oss tofotinger har jo ikke han hender å ta tak med, så det store spørsmålet foreløpig er liksom hvordan disse "vanskelige" passeringene av begge de to illstigvanna egentlig er.. Og eventuelt om det er andre strekninger som kan by på trøbbel?
Han er ikke større enn at jeg kan løfte ham forbi ymse hindringer, og kløven hans blir aldri tyngre enn at det er uproblematisk å hekte den på min egen bør på ryggen, og eventuelt om nødvendig er det gjennomførbart å bære ham over små partier for å måtte gå tilbake og hente ryggsekken. Men håper det siste kan unngås.

Har tidligere gått gjennom Littlelangedalen, opp til Bjørnebottvatnet, forbi Jervebua, forbi Vakkerstøylen, avslutning ved Tunga. Brukte 2 teltnetter, kommer til å ta 3 en eventuell neste gang bare for å kose oss enda mer med fiskestang og sånn. Vi var begge greit slitne når vi kom hjem. Men bare på en ålreit måte.
Sånn i tilfelle noen har farta rundt der også og kan si noe om hvordan dette blir i forhold. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy