Jump to content

Helsport Rondane trek 4 camp


Påturmedfireunger

Recommended Posts

Hei dere.

 

Jeg har nylig kjøpt meg et Helsport Rondane trek 4 telt (http://www.helsport.no/rondane-trek-outlet) som jeg mener jeg fikk til en fordelaktig pris hos Helsport da dette er en utgående modell. Jeg har til nå brukt et Helsport 3 camp telt, husker ikke modellen nå, men har vært fornøyd med dette. Nå er det flere som skal inn i teltet og en oppgradering var nødvendig. Etter flere runder med vurderinger av pris vs vekt osv kom jeg frem til at vekt er mindre viktig for meg da det i hovedsak vil bli brukt på helgeturer med mindre oppakning med tanke på mat osv. Jeg har dog sjekket litt rundt for å se om jeg finner noen tester av teltet,  men finner stort sett bare Helsport sine egne betraktninger. Har noen her inne noen erfaringer å komme med? 

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Brukte dette teltet på 3 turer i fjor vår/sommer. Kjekt telt til en fin pris (i outleten). Veldig stort og godt fortelt og stor inngang. Mener det var hel myggdør i ytterteltet også.

Jeg er relativt lang (og ligger nok ikke helt i ro) slik at jeg opplevde at soveposen ble våt i fotenden grunnet fuktgjennomslag. Teltet skrår ganske mye mot fotenden (både i bredde- og høyderetningen). Det plaget meg mye!

Overnattet med 3 barn og 1 voksen, og 1 barn og 2 voksne uten ytterligere problemer. Ville nok ikke vært 4 voksne inni der, men slik er det vel for de fleste telt 😊

Gode luftemuligheter, og enkelt oppsett. Fikk satt opp i løpet av få minutter.

Vekt og volum som forventet. Litt tyngre enn oppgitt og når jeg pakket ned ble det som regel veldig mye bredere i åpningsenden av pakkposen (nesten som jeg tror målingen av volum er gjort i den faste enden).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy