Jump to content
IGNORED

Topp- og telttur på Beitostølen


AndeHalm
 Share

Recommended Posts

Jeg og dama har planer om å gå litt i fjellet i områdene i nærheten av Beitostølen i uke 29/30. Vi har litt ulike preferanser. Hun ønsker en topptur, mens jeg i større grad ønsker noen dager i telt. 

Vi har tilgang på bil, samt en hytte ca. 5 km sør for Olevatnet. Tanken min er derfor å først ta en tur på en av de nærmeste toppene, hvor jeg særlig har sett på Bitihorn og Mugnetind. Er det noen som har noen preferanser eller andre tips ang dette? 
Videre er som sagt planen å ta et par døgn i telt, hvor jeg lurer på om det er noen som har noen gode turtips hva gjelder områder. Er særlig på jakt etter et område med noen fine fiskevann, samt gode teltmuligheter. 

 

Link to comment
Share on other sites

Både Bitihorn og Mugnetind er to overkommelige dagsturer (bomvei inn til Mugnetind), flott og tilnærmet lik utsikt fra begge topper. Man kan jo selvfølgelig kombinere topptur og vandring. Det er fint å følge Bygdin frem til Eidsbugarden og over til Gjende. Her er det masse muligheter for vandring med topptur. Legg merke til at i gitt tidsperiode er det både Vinjerock (Eidsbugarden) og Trollrock (Beitostølen), så det kan være litt folksomt i fjellet. Alternativt kan dere ta bussen over Valdresflye  til Gjendesheim og gå: Gjendesheim - Glitreheim - Spiterstulen - Gjendebu og avslutte med båten tilbake til Gjendesheim.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy