Gå til innhold
Heriks

Exped synmat ul 7 vs. Synmat ul 9

Anbefalte innlegg

I min Amok Draumr bruker jeg nå Exped Downmat 9 LW. Har prøvd med Downmat UL LW 7 og 9 men begge gikk i stykker. Vil nok anbefale 9 cm og LW for best comfort :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 minutt siden, Heriks skrev:

Hvorfor gikk UL i stykker? 

Downmat 9 UL LW : Der åpnet det ene kammeret seg så pølsa ble dobbelt så stor. Downmat 7 UL LW Revnet på samme sted og tømpe seg for luft og dun. (Dette skjedde innen en mnd) Vistnok en svakhet så jeg fikk enkelt bytte og ble anbefalt Downmat 9 LW. Er ikke så mye større, virker mere solid og den lille vekta som er ekstra kan jeg sikkert fin klare å gå ned om det skulle by på store problemer :)  Her er det innebygd pumpe men kan også benytte ,eg av pumpe sekken jeg har fra før

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 minutter siden, Heriks skrev:

Ok, har hørt om endel tilfeller av delaminering og det er vel en kjent sak at det kan forekomme. Det er jo uansett noe man får ordnet på garantien selv om det er kjedelig akkurat når det skjer. Men da er det ikke noe med det å ha den i køya som får den til å ryke, jeg tenkte som så at her skulle jo underlaget ligge beskyttet og det er jo ingen fare for skarpe gjenstander så derfor ville det funke helt greit med UL. 

Hos meg så gikk dem i stykker ved normal bruk uten ytre eller annen påvirkning, så får håpe du er heldigere med ditt. Mulig at det her var en svakhet på Downmat. 9 LW er fantastisk godt å ligge på i hengekøya som jeg nesten bruker hver natt nå :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.