Jump to content

Norheim Skjold sovepose


HAT

Recommended Posts

Den siste tiden har gått til å rydde og se gjennom turutstyr vi hadde under familiecamping som små. Jeg er 20, så for de fleste av dere er vel ikke utstyret spesielt gammelt. I skapet med soveposer fant jeg mye rart i dag. En av disse er en sovepose fra Norheim som heter Skjold. Den er helt grønn, og virker rimelig solid. Problemet er at vaskelappen enten er tatt av, eller bare ikke eksisterer av en annen grunn. Trekket til soveposen - som ofte har kritisk info på den, er også borte ser det ut til. Internett, deriblant fjellforum var heller ikke til særlig stor hjelp, så jeg håpte noen av dere her innen kanskje hadde noe kunnskap å dele med meg.

Hva slags pose er Norheim Skjold?

Hvilke temperaturer er den ment for, og hva er den laget av? (Da mener jeg ikke bare hva yttersiden og slik er laget av, men rett og slett noe så banalt som: Er den full av dyn eller synt.?)

Om noen finner et datablad, anmeldelse eller lignende er vel det det optimale.

Hilsen Henrik

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Etter litt søk så ser det ut til at norheim skjold ble solgt som en ganske rimelig 3 sessongers sovepose. EN rating som bildet på den ene annonsen viser stemmer sikkert, gå derfor ut fra den men ta det med en klype salt, om posen er endel år gammel og litt avhengig av hvordan den er behandlet så er den helt sikkert nå ikke bedre en rating tilsier.

ville antatt at den duger til temperaturer på omlag rundt 0 grader helt avhenging av hvilket underlag du bruker og om du er frysen eller ikke ;) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy