Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Den siste tiden har gått til å rydde og se gjennom turutstyr vi hadde under familiecamping som små. Jeg er 20, så for de fleste av dere er vel ikke utstyret spesielt gammelt. I skapet med soveposer fant jeg mye rart i dag. En av disse er en sovepose fra Norheim som heter Skjold. Den er helt grønn, og virker rimelig solid. Problemet er at vaskelappen enten er tatt av, eller bare ikke eksisterer av en annen grunn. Trekket til soveposen - som ofte har kritisk info på den, er også borte ser det ut til. Internett, deriblant fjellforum var heller ikke til særlig stor hjelp, så jeg håpte noen av dere her innen kanskje hadde noe kunnskap å dele med meg.

Hva slags pose er Norheim Skjold?

Hvilke temperaturer er den ment for, og hva er den laget av? (Da mener jeg ikke bare hva yttersiden og slik er laget av, men rett og slett noe så banalt som: Er den full av dyn eller synt.?)

Om noen finner et datablad, anmeldelse eller lignende er vel det det optimale.

Hilsen Henrik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har vært innom den finn-annonsen også. Problemet er at det dukker opp to annonser ( Skjult lenke - logg inn for å se den ) der den andre oppgir helt forskjellige temperaturer. Da er det vanskelig å vite uten å ha en skikkelig anmeldelse eller produktbeskrivelse som ikke kommer fra en finn-annonse.

 

Henrik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etter litt søk så ser det ut til at norheim skjold ble solgt som en ganske rimelig 3 sessongers sovepose. EN rating som bildet på den ene annonsen viser stemmer sikkert, gå derfor ut fra den men ta det med en klype salt, om posen er endel år gammel og litt avhengig av hvordan den er behandlet så er den helt sikkert nå ikke bedre en rating tilsier.

ville antatt at den duger til temperaturer på omlag rundt 0 grader helt avhenging av hvilket underlag du bruker og om du er frysen eller ikke ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette er en 3 sesongs syntetisk sovepose. Guttungen har den og han har vært med ute i et par minusgrader uten noe problem, men som nevnt lenger oppe her kommer det litt ann på hvordan den har vært lagret.

Ut og nyt posen :o)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av Brod
   Hej alle... 
   Overvejer at anskaffe Yeti Fusion Dry 500. Er i tvivl om kvaliteten af deres imprægnering og slidstyrke.
   Finder ingen data om vandsøjle eller stofkvalitet nogetsteds...
   Dunkvalitet og konstruktion synes at være ganske bra.
   Har i nogen erfaringer med fusion poserne?
    /Lars
  • Av Kenngu
   Er på leting etter ny pose, og har nå tenkt å investere litt. Har brukt en Mamut Kompakt mti-3 i mange år nå, og har ikke noe å klage på den enn pakkvolum og litt vekt.
   Målet er å skaffe seg en pose under 1kg, men som holder varmen for -2 inkludert lakenpose og ullundertøy. Til en overlevende pris, max 5000kr. 
   Lest og sett endel på de to som nevnt på tittelen, Rab Mythic 200 og SeaToSummit Spark 3. Med vekt på bare litt over halvkiloen og varme akkurat der jeg vil ha de, så virker det nesten for godt til å være sant. Er det noen her som har en av de eller bedre begge, som vil dele sin erfaring eller sammenligning?
   Også sett litt på Warmpeace sine poser, og vurderes også sterkt.
   Åpen for andre merker også, og stor pluss hvis de tilbyr kortere enn 180cm da jeg er veldig kort (164cm kort) Da slipper jeg å varme opp 16 cm med ekstra pose og vekt hehe
    
  • Av Thomas Seppola Schie
   Hei. 
    
   fant denne på loftet til bestefar. Har noen noe historie, kjenner til eller veit noe om denne? Har den noe verdi tro?  • Av Vegard Buø
   Var ute å klatret på et felt en dag. Da jeg skulle henge opp toppanker, hørte jeg plutselig en hvesing fra en liten sprekk i fjellet. Fikk ikke så lyst til å klatre mer den dagen, men jeg klarte ikke helt å sette fingern på hva lyden var. Tenkte først hoggorm, men er ikke helt overbevist.
   Noen forslag?
    
  • Av linemor
   Hei, jeg er på leting etter en varm, lett fiberpose som tåler litt fukt. 
   Skal på tur i nord Norge i 3 mnd, juli, august og september, og skal være ute på hele turen. Trenger noe som kan tåle litt fukt, da jeg regner med at det ikke blir sol og varmt hver dag i løpet av så lang tid... 😅 Da er vel ikke dunpose et alternativ? 
   Den bør også ha så lite vekt og pakkevolum som er mulig i forhold til varme og komfort. Jeg håper på under 1,5 kg... Kan noen hjelpe meg, går meg litt vill i utstyrsjungelen😮
    
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.