Gå til innhold
 • Bli medlem
 1. uppis

  uppis

 2. dimex

  dimex

 3. whistler

  whistler

 4. Tor-Erik-L-77

  Tor-Erik-L-77

 • Lignende innhold

  • Av Richard Strand Wollum
   Hei. 
    
   Jeg har søkt rundt her men finner ingen emner om dette problemet mitt. 
    
   Jeg er en stor mann som kjøper tynne(finklær plagg) bomullsgensere på Dressmann XL. Jeg bruker da størrelser:
   4-5 XL I gensere. 
   4 XL I Boxere(stretchy bambus stoff. 
   3XL I bukser. (joggebukser i 2XL)
   Jeg har da lett meg grønn på ullundertøy på nettet uten suksess. Skulle neste tro at produsenter tenker at hvis en er feit så trenger en ikke ull eller en går ikke på tur. Hjelp oss å komme oss ut på tur med. Tilby turklær i store størrelser! 
   Jeg har superundertøy i størrelse 2XL som jeg strekker på meg(det ser ikke bra ut men funker til sitt bruk😂) og lurer på hvor store er disse ullundertøyene i størrelsene?
   Superundertøy funker fint på sein vår, sommer og tidlig høst. Men love handles mine blir grise kalde nå på vinteren, I tillegg sliter jeg med at jeg blir veldig kald på junior samme hvor mye han prøver å hjemme seg😂. 
   Så fikk jeg en Devold Protection long John's av en kompis i XL som faktisk passer. Så da er den dekket. Men skulle absolutt hatt ullgenser type undertøy med lang hals og ull Boxer så junior får det litt mere behagelig.   
   Noen som vet om det er å oppdrive dette til en på min størrelse så hadde jeg satt utrolig stor pris på dette? 
    
   Mvh
   En oppgitt Richard. 
    
    
  • Av Friluftsnoob
   Hei,
   Er det noen som har prøvd tekstiler lagd av trær?
   Egenskapene til tekstiler lagd av klær er: 
   Mykere enn silke, transporterer fuktighet veldig effektivt og derfor er det lite bakterier som avgir vond lukt. I tillegg er den veldig temperaturregulerende. 
   Har virkelig lyst å teste produktet men lurer først på om andre har noen mening om det er virkelig eller bedrageri. 

   (Logg inn for å se skjult innhold)
  • Av Fjellamatøren
   Er det andre enn meg som klør av merinoull?
   Jeg har prøvd det meste av merinoull, og alt har klødd. Det siste jeg prøvde, før jeg fant løsningen, var merinoull fra Norrøna. De skulle visst være kjent for å ikke klø dersom alt annet klør. Jeg tok det på meg og det gikk ikke mer enn et minutt før jeg absolutt måtte ta det av meg. Jeg søkte og søkte på nett, men fant rett og slett ikke noen med samme utfordring. Tenkte derfor rett og slett å lage et eget innlegg om akkurat denne problemstillingen for andre som har det som meg. Det eneste alternativet for meg var tidligere å ha polyester innerst og merino over det. Ikke en optimal løsning. Så kom jeg over denne fra Vrtbr: (T2 Zip Neck)

   (Logg inn for å se skjult innhold)
    
   Denne løste alle problemene mine! Endelig noe som ikke klør! Jeg prøvde det på jobb fredag for å sjekke om det også klødde. Skulle på telttur samme dag. Det var så behagelig at jeg brukte det hele jobbdagen, hele turen opp til 971 moh, om natten og fjellturen dagen etter! Det var fantastisk. Jeg hadde bare det under, og Norrøna Trollveggen over. Med god lufting ble jeg heller ikke våt av svette!
   Er det andre som sliter med kløing av merinoull, eller er det bare meg?
    
   Hilsen en lettet turgåer.
  • Av LilleH
   Hei,
   Jeg har et par Hestra fjellvotten som jeg har kjøpt nylig da jeg ønsket vann- og vindtette votter. Liker også veldig godt muligheten for å ta ut foret på Hestra Fjellvotten slik at trekket kan brukes på vindfulle dager på sommeren også. Etter å ha brukt de på tur i helgen var de klissvåte rett gjennom, og forstår ikke dette helt da de oppgis å være vanntette. Er dette noe man må forvente etter et par timer regn? Er det evt. noen som har andre tips til vanntette allround votter? 
   På forhånd takk for svar! 
    
  • Av SivSK
   Hei! 
   Er det nokon har noko erfaringar med ulike ull-bher? 
   Skulle gjerne hatt ein med litt hold i, men også mest mulig ull. Er det mulig? 
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.