Gå til innhold
  • Bli medlem

Østlandet


Jan A L

Anbefalte innlegg

Hei

Lyst på en telttur fra Fredag til Lørdag til helgen,med gangbare forhold for og gå på beina😊 Bor i Drammen men kan gjerne kjøre litt,noen gode tips hvor det er lite folk og ikke for mye snø? Regner med det er for mye snø i Finnemarka,er ihvertfall det på Konnerud😔

Mvh Jan A 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da prøver jeg å reklamere litt for Hurum. Du kan for eksempel kjøre gjennom Grønsand Gård og parkere på stor P-plass ved skogkanten, gå sørover mot Aklangen. Så kan du gå videre sørpver til sørenden av Langvann, følge Langvann nordover. Ved enden av Rødvann følger du den ti-femten meter høye bergveggen mot nord (ikke sti, men vidunderlig urørt natur), passerer Sæterpytten på høyre side og går opp stien i dalen nordvest for vannet. Et par hundre meter opp fra vannet ligger Cellene, en milorghule hvor åtte motstandsmenn bodde under krigen. Her kan du ta overnatte, da slipper du teltet :) . Dagen etter det kan du følge dalen videre nordover, ta slakt mot nordøst mot Stikkvannskollen og nyt den flotteste utsikten Hurum har å by på!
Etter det er det strake veien ned fra kollen på god sti til Stikkvannshytta (ved Stikkvann), følg grusveien litt forbi hytta og ta inn på sti mot øst, så havner du igjen på parkeringsplassen. Da har du fått en fin rundtur på Hurum, med noen fine høydepunkter.
Har du tid og ork, kan du også gå innom Bjørnåsen. Gammel seter, stort og åpent, hvor man også ser vidt i alle himmelretninger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.