Gå til innhold
mgj

Turforslag i nærheten av Gardermoen

Anbefalte innlegg

Er der nogen gode forslag til en tur (helg, evt. langhelg) tæt på Gardermoen? Jeg søker noget der er let at komme til med tog eller buss, maks 2 timer fra Gardermoen. Lidt fjellterreng ville være fint. Skogterreng med fine utsikter er også okay. Om det er hytter eller telt betyder ikke så meget.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av Blouberg
   Hei, vi har lyst på å ta en tur med Allyen til helga. Noen som har padlet Avalsjøen - Leirsjøen? Har bare vært og gått litt rundt Leirsjøen så er ikke særlig kjent. Går det å padle mellom sjøene der oppe?
   Blir første tur med valp så er greit med små vann og korte turer.
   /frode
  • Gjest Mareng
   Av Gjest Mareng
   Jeg og min datter på 5 år skal på vår første DNT-hyttetur, kona er sannsynligvis med.
   Hun er vant med å gå dagsturer, men ikke så bratt. Jeg er fjellgeit og bærer alt til hele familien.
   Hvilken hytte har enkelst adkomst nær bergen? Vi kan ta bil eller tog. Bergen turlag foreslo Høgabu for oss, men jeg synes å huske at det er en ganske tung og bratt tur, kanskje jeg husker feil? Hva er den aller enkleste førtegangsturen vi kan velge oss? Vi ønsker ikke å kjøre bil helt fram til døren.
   Jeg kan lese kartet på ut.no, men litt lokalkunnskap ville vert til stor hjel for å vurdere vanskelighetsgradene på turene.
  • Av Izzy
   Hei
   Jeg skal til Verdal i midten av Juli for å jobbe der et par uker ca. Tenkte jeg skulle pakke med meg telt og primus så jeg kanskje kan få kommet meg ut i skog og mark i helgene. Er det noen her som er lokalkjente og kan komme med forslag til turområde/helgetur der? Jeg kommer ikke til å ha bil til rådighet men ønsket om å komme seg ut og vekk fra byen når jeg har fri, et stort.
  • Av Andysor
   I fjor var jeg og madammen på en meget vellykket ukestur i Jotunheimen der vi gikk Gjendesheim - Glitterheim - Spiterstulen - Gjendebu - Gjendesheim, i telt hele veien med medbrakt mat og hund. I år tenkte vi å dra tilbake og se andre deler av fjellområdet, og jeg vurderer også å planlegge en lengre tur innom Hardangervidda og Prekestolen på veien til hytta i Mandal.
   Jeg tenkte kanskje å starte med Besseggen fra Gjendesheim og så gå ned til Torfinnsbu og tilbringe noen dager med dagturer i området før vi går opp igjen til Gjendesheim og setter oss i bilen igjen. Høres dette greit ut eller er det andre deler av Jotunheimen vi heller burde prioritere?
   Når det gjelder Hardangervidda er jeg ganske blank - tenkte det kunne være fint å tilbringe noen dager der med litt vandring og fiske.
   Preikestolen er jo noe som må krysses av lista, men det er kanskje noen andre fine turer i området? Vi har bil så det må være rund-tur, evt. transportmiddel som tar hund.
   På forhånd takk for forslag!
  • Av 8370Roger
   Hei, min samboer og jeg har en uke vi skal bruke i området fra Hamarøy i nord til Saltfjellet i sør siste uka i juli. Er det noen som har turtips? Både fjellgåing og kanopadling er på ønskelista. Rago er aktuell - hvor lang tid må betegnes for å gå inn til Ragovatnan? Områder for kanopadling?
   Tips mottas med takk:-)
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.