Gå til innhold
  • Bli medlem

Ringstind light 2 eller Hilleberg Akto


stinger

Anbefalte innlegg

Annonse

Jeg er 187 høy og hadde Akto tidligere, det ble akkurat for lavt til å sitte behgelig i uten å bøye nakken. Solgte derfor Akto-teltet og kjøpte meg et Unna i fargen sand. Liker teltet og fargen veldig godt, merker ikke særlig forskjell på innsiden fra det røde Akto-teltet pga det gule innerteltet. Sand-fargen er faktisk litt mellom brun og grønn. (forøvrig et Ringstind i bakgrunnen på bildet)

IMG_4465.JPG

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den 1. september 2016 at 15.09, qwer993 skrev:

Hvordan er sittehøyden i Akto? Teltet er vel designet lenge før det ble vanlig med tykke luftmadrasser. 90 cm er ikke så mye.

Spørs jo nødvendigvis hvor lang man er fra rompe til isse, men jeg kan ikke sitte oppreist inne i mitt med oppblåsbart liggeunderlag (7cm) under meg. Uten går det akkurat. Om det er et komfortabelt, romslig telt man er ute etter så er nok ikke Akto det rette valget 😄

Men det tåler alt vær jeg har hatt det ute i, det er lynraskt å sette opp og det er akkurat stort nok for meg og utstyret mitt, så jeg har vært fantastisk fornøyd.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Har mange netter i begge, og gikk fra Ringstind til Akto pga kjøpesyke. Et par ting som er verdt å merke seg med Akto er lufting og metalldingsene på glidelåsene. Normal skaper ikke glidelåsene noe problem, da du trenger mye lufting for å holde kondens ute, men blåser det, kommer du til å ligge mange netter å høre på klirring i metall. Sportstape løser problemet! Er 186, har 7cm madrass og relativt lang overkropp. Føler du ubehag ved å sitte på rumpa med føttene rett frem, vil et så lite telt være et problem nesten uansett takhøyde. Dukene klister seg ikke sammen hvis du pitcher riktig, du kan oppleve litt heng in innerteltet hvis oppsetting ikke er 100% og myggnettingen er nok litt liten om sommeren med høy fuktighet og lite vind. Les: Akto trenger luft, og det blir ikke luft hvis alle luker er tette i perider med myggnettbehov ;-) NB! Mitt Akto er rødt og det driver meg til vannvid at alt skifter farge inni teltet i den lyse årstiden.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.