Gå til innhold
Kjell Iver

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

Anbefalte innlegg

Enkelte fiskeopplevelser er lettere å huske enn andre. Som en tur i indre-troms, der målet for "Storfiskens år" ble nådd, og fiskestanga knakk etter å ha fått kjørt seg med 12 storrøyer i løpet av en drøy time: Skjult lenke - logg inn for å se den . 

20160910-IMG_5414.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etter at respektable mengder snø har lavet ned i nord de siste 5-6 dagene kom et lite glimt av sol. Ikke mange minuttene, men nok til Skjult lenke - logg inn for å se den.

20170330-IMG_7212.jpg

Snødybde i terrenget: til nesetippen. Med andre ord ingen grunn til å bekymre seg for skiføre til påske i Troms, eller til St. hans for den saks skyld...

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fiskefeberen har begynt å feste seg alvor, så oftere enn jeg vil innrømme sitter jeg plutselig i bilen. Jeg har knapt fått med meg at jeg pakket sekken, og fant frem fiskestengene. Slukstang og fluestang. Slik var det i dag også.

Noe fisk å skrive om ble det ikke, så i stedet gravde jeg meg ned i arkivet Skjult lenke - logg inn for å se den (Advarsel: Stor fare for en overdose fisk om du leser alle...)

20160815-IMG_52481.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mellom turer i august har det også blitt tid til litt jobb som instruktør og aktivitetsleder. Ikke ofte jeg skriver om jobb på bloggen, men denne gangen har jeg publisert noen bilder og litt tekst fra noen fine kanoturer på Målselva og litt andre aktiviteter. Skjult lenke - logg inn for å se den kan lese på Tursiden.net

IMG_2057.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Starten på høsten ble ikke helt etter planen. Det er den samme gamle historien. Ryggen har en dårlig periode, og Bakkene ble så alt for bratte for å bære full sekk. Men heldigvis er dørstokken så lav at jeg ikke legger merke til den, og den beste medisin er bevegelse. Så det har blitt noen dagsturer i det siste. Det har blitt turer med leirskolen, nede ved fjorden, med fiskestang, med hagle og i fotsporene til bamsefar. Skjult lenke - logg inn for å se den

 

IMG_2407.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lenge har jeg tenkt på å pakke god mat og telt i kanoen, og padle sakte ned Målselva til den renner ut i fjorden. Med drømmehøst i nord var forholdene perfekte for en helg i kanoen. Litt tekst og en hel del bilder fra Skjult lenke - logg inn for å se den kan du lese på Tursiden.

 

20170930-IMG_9259.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
3 timer siden, Anund Wigen skrev:

Er det Spectre støvlene du kjøpte? Hvordan synes du de er?. Er på jakt etter nye toppturstøvler. Flotte bilder forresten, som alltid!

Er Spectre 2.0 ja. Har bare hatt en tur med støvlene. Kjørte med Line Prophet 115 (2,5 kg/stk) og skoene var stive nok for det lille jeg kunne dra på i en ikke for bratt fjellside. Noen små lufteturer, men ikke mer. Betraktelig mer stabile enn f.eks. TLT 7, som svikter litt i skaftet når en trykker på. Så langt en OK sko. Greie å gå med for sko i denne klassen. Enkelt å komme inn og ut, og lett å justere stramming på skoene. Savner mulighet for å kunne justere forward lean (greit på en topptur, men er fint å kunne stille om til mindre vinkel ved lange traverser eller om en skal innom en T-krok). 

Valget var ut fra at de var akseptabelt breie rett bak lilletåa for min fot. Fortsatt litt smale, men får vel tilpasset de litt bedre etterhvert som jeg kjenner hvor "skoen trykker". 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sist vinter hadde jeg med en gassbrenner med forvarming (Optimus Vega) på vinterturer for å teste ut gassbrenneren når vinterkulda rev i nesen. Brenneren ble brukt sammen med både 4 sesongs gassblanding og vintergass fra primus. På bloggen har jeg skrevet om Skjult lenke - logg inn for å se den

20170427-IMG_7555-1.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mellom surfing etter Blakk Fredags tilbud blir det tid til både litt skikjøring og oppdatering av bloggen. Som fra sesongens første tur på "fjellet der jeg vokste opp", med drømmeføre. Så om du vil lese, eller bare kikke på bildene ligger det en liten rapport fra siste Skjult lenke - logg inn for å se den  

20171121-IMG_9482.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.