Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Ser jeg ikke har posta del 1 av fjorårets Arctic Sea Kayak Race som ligger HER, blogget siden sist. Det ble et spesielt arrangement i fjor, både fordi det var noe nedskalert grunnet pandemi, men kanskje mest fordi det meldte mye vind og noe regn for hele arrangementet egentlig. Men med noen justeringer ble det sykt bra, og jeg fikk testet ut å bo i kombinasjonen Allak+tarp, for eksempel.

AVvXsEjzxRDvxMe2Z91CQB03Ep9n1usRSLFekjFz

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nylig skulle jeg være med på et skredkurs i marka her. Siden formen ikke er som den en gang var, så skulle jeg dra dagen før og ligge over, for at kursdagen skulle bli mindre strabasiøs. Samtidig skulle jeg øve og teste litt utstyr, det fikk jeg sannelig gjort ja. Der ble det gjort noen nye erfaringer, kan man trygt si. Turrapport HER i bloggen.

AVvXsEjxmWOvbp4MWLrv-2OE2Ci0WfsLz9HpmIqh

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For et par helger siden ble det to padleturer på rappen. Det var kanonvær, og jeg inviterte til tur. Først ut var Merete, som slo til tvert da jeg skulle padle i hennes nabolag, hun var klar i løpet av tiden det tok meg å kjøre dit. Fantastisk med sånne sporty folk, som bare hiver seg rundt. Vi fikk en kjempetur, som ligger HER i bloggen.

AVvXsEj5KREa0sIceOkfVzyQNv8PudxqaQRxjTRX

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samtidig ble det invitert til klubbtur dagen etter, og sannelig var det mange som slo til! Selv med noe forfall ble vi seks stykker på tur midt i mars, det er jo ganske fantastisk her. Vi padlet på yttersiden av Hadseløya, på nesten stille hav bortsett fra dønninger som kom duvende inn mot det langgrunne området. Fantastisk tur, dette også. Ligger HER i bloggen nå.

AVvXsEjeKxZxdJqET0aF96l_5mvlo6LrbI2_3hxv

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Enn det skal være så vanskelig å huske på å legge det her når man har oppdatert… Jaja. Den første siden sist var en tur mens det ennå lå is der jeg hadde tenkt meg. Kaldt – men fint. Jeg fant en kul hengekøyeplass også, men det er i kjøligste laget for packrafttur ennå synes jeg, så den er ikke gjort alvor av. Men turtipset er kommet i lista mi. Ånnfjorden er HER i bloggen nå.

G0030603.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Turen til Gisløyskaga gikk en flott soldag, men det var kjølig og vind. Jammen måtte den turen også endres litt fra den ideelle planen på grunn av forholdene. Jaja, da er den tenkte turen til gode, det gjør jo ikke noe. Hele turen HER i bloggen.

G0114823%20kopi.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille Skjervøya padler jeg vel til stort sett hvert eneste år, det er et veldig flott område. Kanskje spesielt nå på våren, da er det en god del ulike fugler å se. Den aktuelle ettermiddagen hadde jeg dessverre dårlig tid, men desto bedre å få skviset inn en liten tur likevel. Flott dag var det også, HER i bloggen nå.

DSC04824.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Påsken ble ikke noe å skryte av i år, men jeg kom meg på den overnattingsturen med telt og kajakk som jeg hadde forbannet meg på at jeg skulle. En nærmere sjekk i ettertid viser at jeg var en måned tidligere ute enn i fjor, så det er jeg ganske fornøyd med. Jeg fikk en skikkelig flott kveld også, så det må man kunne si var en suksess. Men frysetørret mat sliter jeg virkelig med å like. Det prosjektet tror jeg snart jeg må gi opp. Resten ligger HER i bloggen.

P4150039.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så var det onsdag i går, og endelig kom vi i gang med onsdagspadlinger i klubben. Da får jeg selskap på tur omtrent en gang i uka fremover, det er jo fine greier. :) Det ble veldig kort tur i går, men det er gjerne greit nå som det er sesongstart for mange. Mairulla kom også på plass, så er den unnagjort. Vannet er fremdeles kjølig, om noen lurer på det… Resten ligger HER i bloggen.

G0039525.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Noen flere turer i det siste. Onsdagspadlingen forrige uke gikk til "Kulturskjæret". Denne gangen ble vi flere, og jeg synes det var særlig stas med hele 69 års aldersforskjell mellom yngste og eldste deltaker. Da har vi vel klart å få med både store og små, lavterskel i praksis? Jeg velger å tro det i hvert fall. :) Flere bilder (og en video av nest yngste som surfer på hekkbølge) HER i bloggen.

IMG_3113.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ett par dager senere sleit jeg meg opp Myrtind. Den kan høres høy ut, men er bare 350 meter. Når man starter på 40 moh så blir det bare 310 høydemetere å gå, men det er visst nok med den formen jeg er i. Likevel, det var ikke tyngre enn i fjor, og da gikk jeg den et par måneder senere på året tror jeg, så formen er tross alt stigende. Så gjelder det bare å gjøre det ofte nok… Det vil vise seg. HER er den turen i bloggen.

IMG_3142.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist onsdag tok vi turen inn fjorden som ligger i utsikten fra stuevinduet mitt, Hognfjorden. Den er finere enn man tror, om man holder seg på den siden som ikke har vei og hus langsetter. Skikkelig fin tur, det der, nå som jeg endelig har "oppdaget" den. Mer HER i bloggen.

P5170045%20kopi.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist fredag ble det omsider tur med Øyvind, vi har lenge skullet padle oss en tur, men i vinter har det bare blitt dritvær hver gang han skulle denne veien. Nå ble det imidlertid ganske fint, selv om det (naturligvis) skyet over før han kom. Men det ble flott lys, og skyene var av den varierte sorten, så vi fortvilte på ingen måte. Turen gikk etter hvert til Roksøya. I tillegg til Øyvind var det også sel med på det meste av turen. Det er visst blitt mange i det området der nå. Mer HER i bloggen.

IMG_3197.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg blogget nylig siste halvdelen av Arctic Sea Kayak Race i fjor. Innholdsrike dager, og kan kanskje være interessant hvis noen vurderer å bli med i år? Området er i hvert fall veldig innholdsrikt, og innbyr til alt fra heftig havpadling på yttersiden, til skjermede småturer i rolig farvann. Mer HER i bloggen.

AVvXsEgFlpoACb0xANVis3wznzhiYoVc7gND__R0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

En liten overnattingstur før jeg skulle på jobb er nå kommet Her i bloggen. Heretter tar jeg sikte på å ha overnattingsstæsj, padleutstyr og fiskeutstyr i bilen det meste av sommeren, just in case. For da kan man gjøre slike ting, og få noen flere netter utendørs – samt bedre søvn.

290600A2-B4AB-4DBD-A701-728C10AF52B6.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et artig konsept, «Ta din åre fatt›, felles tur med turlag, padleklubb og kystlag. De som har kajakk padler med det, mens de øvrige kan låne robåt hos kystlaget. Så drar vi sammen på tur, går i land og fyrer bål og har det særdeles trivelig. I år ble vi bare seks på tur, men vi var kjempeheldige med været og fant forskjellig spiselig i fjæra. Den ene som var med er et oppkomme av informasjon, og det er alltid et pluss når man i tillegg til å ha det trivelig lærer noe nytt. (En bonus for øvrig, når man klarer å komme med noe som er nytt for oppkommet også.) Mer HER i bloggen.

IMG_3355.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et par uker tidligere gikk onsdagsturen fra klubbnaustet. Vi ble bare tre på tur, men også her var vi heldige med været og fant artige ting underveis. Jeg tror faktisk jeg fant noe jeg aldri har sett før! Ekstra kult. Naturen er på høygir nå, virker det som. :) Mer HER i bloggen.

P6010009.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Lite turer på meg for tiden, men det ble en liten tur ut på sundet da en Norge på langs-padler strøk forbi i stor fart. Fikk lufta litt utstyr jeg ikke har brukt på en stund, det var jo artig i seg selv. Mer HER i bloggen

G0031054.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Jeg har visst litt etterslep, skal nøye meg med de kuleste tingene her. I år har jeg gått kanokurs, det var artig! Kjempeflink veileder, flere med erfaring fra før, det ble skikkelig bra. Det kan jeg absolutt anbefale de som måtte fundere på å gjøre det samme – slå til. HER finner du mer om opplevelsen med det.

G0081089.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde en skikkelig fin tur til Lonkanfjord og Ingelsfjord, med overnatting på Vedøya (området rett nord av Raftsundet). Det var et skikkelig klegghelvete av dimensjoner, men ellers en fenomenalt bra tur. En av veldig få overnattingsturer i år. (Har visst færre teltnetter enn telt tror jeg, huff og uff.) HER ligger den turen i bloggen.

G0112944.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.