Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Jeg klarer visst ikke helt å henge med på egen blogging en gang, selv om jeg er på etterskudd med den også. Jaja, det må jo bety at jeg får kommet meg en del på tur, på en måte. Første jeg oppdager ikke er lagt ut her, er en skikkelig fin dag fra Sandnes i Hadsel. Det skulle egentlig være en overnattingstur, men det ble så pass få at vi heller sparer overnattingen til en lavterskeltur til våren. Så vi tok heller en dagstur med rekognosering i området, og fikk skikkelig fullklaff med været. Fantastisk dag! Flere bilder og rapport HER.

P9110170+kopi.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tidlig på høsten, eller om det var sensommer, i hvert fall var jeg i Ofoten et par dager. Det blir litt innland, selv om Ofotfjorden går innover der, så det er litt annerledes padling enn vi har. Men industripadling ved malmbåtene var kulere enn det kan høres ut for. Lærerikt var det også, når man hadde med seg lokale guider. Skikkelig fin tur, som avveksling fra våre hvite strender og denslags. Mer HER.

AVvXsEgg9z0lQF0DBYSbQ6e_idWJwkHRYAwBhqIm

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For ikke så lenge siden padlet jeg og en kar til enveistur fra Roksøyfjorden til Reinsnes. Medvindspadling, det er alltid skøy. Mye artigere enn å padle att og fram. I tillegg fikk vi glimt av sol underveis, og på slutten ble det ganske magisk lys. Flott og frisk tur, på en dag jeg egentlig ikke hadde særlig med energi til tur. Får man hjelp av været, så går det likevel. :) Mer HER i bloggen.

AVvXsEiVgty3J6LZN91bsMge9hhQVhs76zMGqrsM

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrige helg ble ei skikkelig bra turhelg, tross at jeg var fullstendig på felgen fredag. Det var så bra tur lørdag og søndag at jeg faktisk kom mer til hektene utover turen, når jeg bare hadde klart å kreke meg av gårde. Nesten spektakulært bygevær, elg, sel og fisk, samt godt selskap og fin natur. Mer HER i bloggen.

565237595_DSC04007kopi.thumb.jpg.e8834ede8318eca8927384cb3f7af74f.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt magisk det bildet der, @bernt.

Her har andre del av høstturen med klubben kommet i bloggen nå, det ble en fin tur på søndag også. Litt hvitere fjelltopper, men til tider magisk lys imellom elingene denne dagen og. Det var virkelig lurt å legge turen dit akkurat den helgen. Hele teksten og flere bilder ligger HER i bloggen så klart.

AVvXsEgUAJttSCnrUMMaGvEbOKW5E5RzhZxkB-RH

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Det er litt lite tur for tiden, mye andre greier dessverre. Men benytter anledningen til å komme bittelitt mer ajour med bloggen, så en testtur i mai er nå kommet omsider. Jeg var litt spent på hvordan formen var med tanke på tungt lastet kajakk, men det gikk heldigvis så pass bra at jeg kunne tørre å planlegge flere turer utover sommeren. Testturen gikk fra nesten helt innerst i Eidsfjorden, Rekøya ved Bjørndalsfjorden, og så utover Eidsfjorden innom Olderfjorden, Melfjorden og Hellfjorden, til jeg ble plukket opp på Guvåg. Skikkelig bra tur! 😁 Flere bilder og rapport HER i bloggen.

AVvXsEjSNhOxvT8rY_J7rmEutS3XsK89ogfBu_MU

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter at testturen alene (forrige post) gikk så pass bra, tok jeg etter hvert sjansen på testtur med selskap som jeg vet det går an å legge om tur fra A til både B, C eller D etter dagsform, uten noe surmuling. Turen gikk til Vedøya, med håp om å få brukt hengekøyene. Kanskje ikke så mange som har hørt om Vedøya, Raftsundet er kanskje ørlite mer kjent? Vi fant hengekøyetrær med utsikt rett nedover Raftsundet. Det ble en flott tur, til tross for at Yr bare hadde meldt en brøkdel av vinden vi fikk på det verste. Heldigvis har vi med i beregninga at de tar så pass feil. HER er mer i bloggen.

 

DSC02142 kopi.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig kom jeg meg på tur i kajakken igjen! Det er ikke så lenge lyst nå i gråværet, men jeg fikk noen timer utpå likevel. Det har blitt lite padling i hjemkommunen min i år, men sist søndag gikk turen til 10 på skjæret-posten som er i området jeg vokste opp. HER i bloggen nå. 

AVvXsEjUVDlO3AM3SnCzGQSL2YpT9Wl42i13g1j9

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg var nylig på en liten mysteriumtur på åsen. Irriterende ferskvare den der formen, altså. 😛  Grei påminnelse det da. Mystiske spor ble etter hvert avslørt, det var litt artig. For øvrig flott vinterlys for tiden, fargetiden er helt klart i gang her nord. Mer HER i bloggen.

AVvXsEgyNtBfwXYZ8tUttNU8TWp9F0oijk4f5Zj_

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott lys for padling også, selv om det noen dager er svinkaldt. 🥶 Mandag ville jeg nok ikke padlet, hvis det ikke hadde vært for et konkret ærend på havet. Men når man først trosser minusgradene og kommer seg ut, så blir det jo veldig flott tur! Så fikk man ordnet julekortbilde med det samme. 😆 Flere bilder HER i bloggen.

AVvXsEjb_pfLBCVuDw8aIUmnOjs8nd1_L9fI0pB-

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Etter en lang kuldeperiode, stort sett så kaldt som det blir her, så tok jeg en tur på havet igjen straks det ble mildere. Mindre kaldt, er kanskje mer riktig å si. Nå er det blitt skikkelig klart i vannet, sånn som vinterpadling kan være – man ser hvor langt nedi sjøen som helst, nesten. Bilder og rapport HER i bloggen.

AVvXsEiTMo-9AfyYwtoJI4Do7DZQ006ZKoFwxq5I

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har for øvrig også blogget en tur for litt lenger siden, kort tid før sola tok farvel i år. Endelig fikk jeg testet kajakkseilet sammen med noen som har peiling – artig og lærerikt. Tur fra Svolvær til Oddvær (begge deler i Lofoten). HER i bloggen.

AVvXsEgWC81v3TybbVG4TxkNiOP1Z62tijn9NApA

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Ny kuldeperiode hos oss, så det blir lite tur for tiden. Men da fikk jeg blogga en av sommerens høydare, yttersida av Andøya. Måtinden er en populær Insta-spot, den skulle vi rett og slett padle i utsikten til. Dagen etter fant vi ut at vi skulle gå opp dit – det gikk ikke helt som planlagt, men ble i grunnen vel så bra. Skikkelig bra helg, selv om det ikke akkurat var noe ekspedisjon denne helgen heller. Det får bli et annet år. HER i bloggen – langt innlegg, masse bilder.

AVvXsEjsAlrbMkJ5vu1twvE7GAKTePexk5GRBSQX

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Ser det er et par poster jeg har glemt å legge her, men sist helg var jeg på skitur med pulk og ny pulksekk, den husker jeg i hvert fall. :) Det var en testtur, jeg og ei turvenninne dro for å teste diverse utstyr. Begge hadde med hengekøyer, og jeg hadde en hel sekk med ved i pulken sånn at vi kunne ha bål og kose oss. Det ble tyngre enn jeg hadde håpet (sånn er det når man pakker litt for mye etter "kjekt å ha"-metoden. :))Anyhow, bilder og mer om turen ligger HER i bloggen.

AVvXsEhc2Ek611AL9cxgCJkMj1OjgUQdYEL8CSWF

Endret av Miamaria
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Da var det et par bloggposter igjen. Den første var «restefesten» etter Gyda, jeg var og padlet i litt vind og bølger. Til tider var det veldig fint, jeg padlet ut fra ei skjermet bukt så det gikk greit. Har ikke satt ut derfra før, men nå som det er snø går det å dra kajakken ned på nye steder. Fin trening. Flere bilder HER i bloggen.

AVvXsEhkapZRSyVs4kJnYunwApwdUySl2Myz1vER

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siste tur var også i kajakken, da skulle jeg egentlig også padle i litt vind og bølger, men den var litt annerledes vindretning enn det skulle være etter varslet, så det gikk ikke helt sånn. Vinden kom i rosser, og havet var ellers ganske flatt. Men jeg fikk en fin tur, var i land et par plasser og kikket på ting til og med. Sjelden jeg gjør om vinteren, er varmere i kajakken. :) Mer HER i bloggen.

AVvXsEjkoAqNoxyqkNi9pgWqy5WAXQsaQTkh1K3w

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

I går fikk også kajakken luftet seg igjen, det var egentlig litt i kjøligste laget men nå måtte februarrulla på plass. Dagens høydepunkt var en flokk med praktærfugl, dessverre var det litt for lang avstand for kompaktkameraet. Bilder og rapport HER nå.

AVvXsEhZ6LNTUhfm7uJMFxI_ZwRNbCbnTyHTnS7p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.