Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...
Annonse

Jeg har heldigvis vært litt mer på tur enn det kan se ut til i denne tråden. Litt småturer, som en ørliten tur til Taneset med Wenche (HER), og en snartur til Losjehytta (HER). Skiene har jeg bokstavelig talt lagt på hylla for i år, etter at påsketuren gikk ad undas. Men det er altså blitt noen småturer til fots. Helt på slutten av påsken kom det også et par stykker og padlet til Kringelskjæret sammen med meg, det ble en fin tur. HER i bloggen.

G0028906+kopi.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nylig ble det en padletur rundt Åserøya. Vi var to stykker, og møtte faktisk tre andre padlere helt tilfeldig! Det skjer ikke alt for ofte til vanlig, men å gjøre det i midten av april er litt sånn oppsiktsvekkende, egentlig. Desto artigere når det skjer. Det var bygevær, så vi fikk mye flott lys underveis på denne turen. HER i bloggen nå.

P4131860+kopi.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi fikk noen herlige dager med alminnelig sommertemperatur, før det i dag falt ned til to lusne grader. Lusent! Det ble en flott padletur sist søndag mens det var varmt og rolige vindforhold, så lever nok en god stund på den. Ble litt lenger enn tenkt, men det blir det jo gjerne når det er knallvær - ikke vits å stresse hjem til klesvasken. Lenge siden jeg var på Ånnstadøya sist, så det var ekstra fint. Fant ikke selkolonien, men så en eneste sel om ikke annet. Flere bilder HER i bloggen.

DSC00080+kopi.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ettermiddagstur på en fredag! Det er så perfekt, for når man da kommer hjem så har man fortsatt hele helgen foran seg, på en måte. I tillegg var det favorittværet mitt, bygevær! Så dette ble definitivt en bra start på helgen. Turen med flere bilder ligger HER i bloggen.

P4231992+kopi.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bygevær er fortsatt fotovær, det ble en flott tur forrige søndag også, ikke så veldig langt fra fredagsturen. Da er det ikke krise at temperaturen er litt lavere enn ønskelig, det blir fin tur likevel. I hvert fall hvis man kler nok på seg. Flott tur med et par padlevenner, denne gangen også. HER i bloggen nå.

178979556_3841450065908785_8439702134945

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En kveldstur for en uke siden ble virkelig flott. Vi var egentlig invitert på en annen tur, men den var for lang så vi kom opp med et annet alternativ. Vel så bra, lød (heldigvis!) dommen fra vedkommende som heller ble med på vår tur til slutt. Mange fuglearter (trekktid), og ei ekstra sol på himmelen - innholdsrik tur, og fargene på himmelen ble bare flottere og flottere underveis. 😎 Bilder HER i bloggen nå. spacer.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nok en gang kveldstur, denne gangen til fots. Måtind er veldig insta-populær, så jeg hadde egentlig ikke trodd jeg noengang skulle gå hit. Men det er visst mulig å slippe å møte på særlig folk her bare man går tidlig nok på året, møtte bare to stykker på hele turen. 👍 Fin tur! Flere bilder HER i bloggen.

DSC00394+kopi.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Jeg har visst blogget ei teknikktreningshelg uten å poste her, interesserte kan kikke HER i bloggen.

Forrige helg ble det en tur til fots istedenfor padling, noe jeg i grunnen var glad for. Det var blitt «lynglukt», og i tillegg hadde jeg selskap på turen. Det er jo ikke alt for ofte, egentlig. Turen langs Roksøyfjorden og opp på Stamnesåsen ligger nå HER i bloggen.

image.thumb.png.5de4eb73104f529943730f288fae4d34.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Sist lørdag ble det en kjempefin padletur til inntekt for Kreftforeningen. Padleklubben startet sin aksjon #støttetakmotkreft og padlet fra Lekang til Vassvika. Det vil si, vi var så heldige med været at vi nøyde oss ikke med det, men endte opp på Melbu for å kjøpe is. 😃 Det var mer spennende å padle der enn jeg så for meg, oter så vi også. Ikke minst fikk jeg såvidt prøvd det nye kajakkseilet mitt, men vinden stilnet av til returen så det ble ikke allverdens mye testing – ennå. Turen til Melbu finner du HER i bloggen.

P6120105+kopi.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nytt stunt i #støttetakmotkreft - minnetur. Vi mistet to medpadlere i det lille padlemiljøet vårt i fjor, og minnet dem med en ny tur med basar, som den ene av de to arrangerte på den siste turen hennes sammen med oss. Vi var ganske heldige med været, så det ble en kjempefin tur. Men strandryddingen måtte vi droppe, det var alt for mye hekking på øya for det. Ikke hvert år det er så mange fugler her, så det var i grunnen kjekt å se at det er mange nå. Ellers merker jeg jo at det blir stadig færre av mange arter, dessverre. Flere bilder fra turen ligger HER i bloggen. Vi fikk for øvrig 17 350 kroner inn til kreftsaken på aksjonen, noe vi er superfornøyde med!

P6160218+kopi.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er artig med turer i områder med gamle tufter og sånt synes jeg. Da vi skulle padle til Kinneset var jeg ikke klar over at det var sånt der, så det var en positiv overraskelse. Variert vær fikk vi også, så dette ble en av de turene med flott lys, og i tillegg var det en god del fugl å se, og fint selskap. Flere bilder HER i bloggen.

P5090573.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Ups, her er jeg viss på etterskudd igjen. Da får vi begynne med turen til Vikøya, det var en padletur men på vei hjem tok jeg en tur og kikket under steiner i langfjæra. Der var det mye artig! Mer fra denne turen HER i bloggen.

P5260084+kopi.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har også blogget en tur på Bygdåsen, som var en liten test av Gregory Deva med litt vekt oppi. Det gikk fint, så jeg antar det kjøpet blir en suksess i hvert fall. Ikke allverdens spennende å gå i heim-marka kanskje, men nærturer er også fine turer. Lærte litt om granblomstring, blant annet. Mer HER i bloggen.

DSC02213+kopi.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så, innlegget jeg egentlig skulle poste her nå – del 1 av en kjempeflott tur til Årstein-området i knallvær. Det viser seg at å montere seil på kajakken er veldig effektivt vindmessig – da blir det stort sett vindstille. 😅 Kjempeflatt hav på Vestfjorden nesten hele helgen, det skjer ikke veldig ofte tror jeg. Flere bilder HER i bloggen.

DSC02249+kopi.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Da er del 3 også kommet på plass. Helt fantastisk helg, til tross for at jeg var gått ganske «tom for batteri». Ikke minst, at det gikk an med varmt, stille vær uten at den hersens havtåka kom. Nesten ikke til å tro. Siste dag tok vi hele runden rundt Årstein inkludert kanalpadling, og de tøffeste smakte på kråkebolle. HER i bloggen nå.

DSC02464+kopi.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Padling igjen – denne gangen en ettermiddagstur med klubben. Hver gang jeg padler i Hognfjorden så blir jeg overrasket over hvor flott det er der – også denne gangen. Bra det er blitt en 10 på skjæret-post der, sånn at jeg padler den minst en gang i året, for det bør man i grunnen når det er så pass fint. Flere bilder HER i bloggen.

P7290558+kopi.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.