Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Fortsatt landligge her hos meg, men det er fortsatt litt etterslep fra sommer og høst, så det drypper ett og annet i bloggen likevel. Nå har turen innom Guvåghytta og inn Hellfjorden kommet, en flott høsttur i ei ellers tung tid. Da kjennes det ekstra hvor godt turer gjør, egentlig. Bilder og rapport HER i bloggen nå altså. :)

G0010793+kopi.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelig surt å ikke kunne padle når det er perfekt padlevær sånn som i går. Men en liten trøst å kunne se tilbake på turer tidligere i år, om ikke annet. Ny tur er kommet i bloggen nå, en tur til Roksøya i variert lys og vær. Herlig tur! HER i bloggen nå.

G0076062+kopi.jpg

  • Liker 1
  • Hehe 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Endelig har jeg klart å bli ferdig med posten fra andre del av sommerturen jeg hadde med ei padlevenninne. Vi startet i Digermulen og padlet nedover til sørspissen av Stormolla, der vi campet på Haversand. I dagens post våkner vi der, og padler rundt Litlmolla. En fantastisk dag, rett og slett. Lofoten er ikke så verst, hvis man bare holder seg unna de mest belastede plassene. :) Episoden ligger HER i bloggen nå.

P7080195+kopi.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siste episode av førpåskesommerturen er nå kommet i bloggen. Nærmere bestemt gikk den etappen fra Haversand sør på Stormolla, opp Øyhellsundet, innom Trollfjorden og Grunnfjorden, før vi dreiet sørover ned til Digermulen der bilene sto parkert. Vi hadde fortsatt flaks med været, og turen ble kjempefin. Innlegget ligger HER i bloggen.
GOPR0750+kopi.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig! En tur nå i disse dager, som var verdt å blogge! Etter jeg kom hjem fra sykehuset har det bare blitt rusleturer i fjæra, av den ganske helt korte sorten, eller asfaltvei att og fram nesten like kort. Nå ble det prøvetur i kajakken for å se hvordan kroppen taklet det, har jo fått hard medfart. Hadde med selskap som kunne steppe inn med tauehjelp hvis nødvendig, men det gikk aldeles bra. Det er lettere å komme seg et stykke i kajakk (i hvert fall i vindstille) enn til fots, hurra! Så en liten blogg med lussepadling 13. desember er nå på plass, du finner den HER.

130973334_411248953355994_80456763854582

(Foto: Padlekompis Wenche Edvardsen)

Endret av Miamaria
  • Liker 3
  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Det blir lite turer for tiden, de fleste er bare bortetter gangveien her hjemme og det gidder jeg ikke blogge. Men for ikke så lenge siden tok jeg meg bryet med å kle på meg padleutstyret, så da ble det en tur langs heimfjæra om ikke annet. Har lagt kajakken i naustet, sånn at det er lavterskel for å komme seg ut med den. (I den grad det kan bli lavterskel når det er vinter og kaldt.) En flott fullmånetur ble det faktisk, midt på dagen. :) HER i bloggen nå.

G0026172+kopi.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt off season så har jeg endelig blitt helt ferdig med blogginnlegget fra en fantastisk tur i juli! Flatt hav på yttersida, ferie og en dag "til overs" - det betyr padle til Nyksund, det. :) Denne gangen ble det fra Stø, med selskap av ei padlevenninne. Det ble en hel dag på tur, både til lands og til vanns, per padleåre og motor. En høydare, helt klart. Ligger nå HER i bloggen.

P7100404+kopi.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan fortsatt ikke legge ut på hva som helst, men det går fint an å ligge i telt i hagen. Sist testet i romjula, det ble en bra natt det. Nordlys før jeg la meg, til og med. I hagen er det jo til og med god wifi-dekning. 😆 Nåja, den ble ikke brukt noe særlig, man har da lesestoff i bokform, når det nettopp har vært julaften. :) Flere bilder er altså HER i bloggen, sammen med vurdering av førsteinntrykk på telt som kom i hus like før jul.

DSC00899ny.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har visst blogget noen småturer i det siste, og glemt å legge her. Etter at jeg fikk klarsignal fra fysioterapeuten til å begynne med litt tyngre turer,  tok jeg fatt på oppoverbakker. Den første turen gikk til fuglehytta, for der kunne jeg slappe av før retur hvis det viste seg å være i overkant. Men det var det ikke, heldigvis. Bilder fra turen HER i bloggen.

DSC01273.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da sola endelig kom inn stuevinduet så satte jeg meg i bilen for å dra på tur. Nede ved hovedveien innså jeg hvor dust det var å kjøre av gårde og risikere å gå tur der det ikke var sol, så jeg rygget opp til huset igjen, og trasket oppover fra huset mot åsen bak. Det viste seg å være en god ide, så det ble en fin tur. Ligger HER i bloggen nå.

IMG_20210123_131602+kopi.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke alltid det lønner seg å høre for mye på lokalkjente. Det skulle jeg erfare en dag jeg så noen gå opp en annen vei enn meg, og jeg forhørte meg om stiene i området da jeg traff vedkommende. Lommekjente folk kan også gå feil, for å si det sånn. Men turen kan bli fin selv om man går feil også, heldigvis. Så kanskje det lønte seg likevel - selv om det ble betydelig mer strabasiøst enn jeg både hadde tenkt meg, og lovet fysioterapeuten… Nuvel, bilder og mer om det HER i bloggen.

P1260129.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldigvis går det an å ha fine turer i rekonvalesensfase, hvis man holder seg i skinnet og tar det passelig tempo og lengde. En av de fineste så langt i år er definitivt turen der jeg så sola igjen etter mørketida – padletur, var det attpåtil. Stort bedre stemning på tur blir det ikke, for å si det sånn. Du må nesten sjekke HER i bloggen, for denne var virkelig fin.

G0016183+kopi.jpg

Endret av Miamaria
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det letteste er jo å gå rett ut av døra og på tur, sparer jo inn hele kjøretiden. Dermed blir det litt flere turer i nærområdet for tiden. Fortsatt er det så lite snø at det er helt fint å gå på føttene, så da ble det en ny tur på åsen her om dagen. Mange spennende figurer å møte på der, og flott lys. Turen ligger HER i bloggen for flere bilder.

P1300041.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg har visst glemt å oppdatere her de siste turene jeg har postet, men det er nå stort sett småturer det går i nå. Men mer til fots enn ellers, siden det er oppovermusklene som mest trenger opptrening nå. Men har altså både padlet (og rullet) i heimfjæra (HER), jeg gikk en tur i marka opp til Turlagsstua (HER) for å se hvordan det var der ennå, og så var jeg en liten tur på Brannknausen (HER) sammen med venninne og venninnehund.

Nå har jeg akkurat postet en liten tur på det som kalles Kollen, som bikker 300 meter over havet såvidt. Nå startet jeg ikke helt nede ved havet, men det ble nå noen høydemetere likevel. 👍 Det var et fint sted å parkere og gå på tur, så det gjør jeg sikkert flere ganger. HER i bloggen nå.

P2231692+kopi.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Sist helg ble det padling igjen, en flott tur til Reinøysundet. Regnet tok en del snø, men det ligger fortsatt noe igjen og det er helt klart fremdeles snakk om vinterpadling ja. Kjølig i havet, men plussgrader i lufta og vannet er jo fantastisk klart! Herlig! Flere bilder i bloggen HER.

P3140070.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Måtte bare komme meg ut før mildværet skulle sette inn, det gikk ganske så akkurat. Ble overnattingstur med ski og pulk, ikke langtur men så lenge jeg ikke ser bilen er det greit. Bare sånn det er for tiden. Mer HER i bloggen.

 

P3180014 kopi.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da ble det endelig padletur igjen, der hadde jeg så godt grunnlag før behandlinga at det ikke er helt elendig etter heller. Så det ble en fin vårtur mellom øyer, holmer og skjær, der jeg jevnlig hørte tjelden og til tider også storspoven. (Muligens småspoven også, jeg er ikke så flink til å skille mellom de to på lyden dessverre.) Hele turen HER i bloggen.

GOPR8800+kopi.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.