Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Det ble ikke padling sist helg, så da måtte jeg padle i uken. Dermed ble det bonuspadleonsdag i klubben og vi hadde en fin kosetur med innlagt trening, slalåmløype og multepause i fine omgivelser. Nærturer er ikke å kimse av. Mer i bloggen HER.

spacer.png

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dette blogginnlegget har strengt tatt ikke så mye med fjellvandring å gjøre, men jeg legger det ut likevel (da det jo er relatert til en fjellvandring). Etter å ha gått fra München til Venezia over Alpene og Dolomittene hadde jeg noen få dager i Venezia. Har oppdatert bloggen med noen bilder fra de dagene:

Der Traumpfad: Venezia (https://tarjeinskrede.blogspot.com/2019/09/venezia.html)

DerTraumpfad_Venezia_25_Sunset_light_Gra

Kveldslys over Canal Grande.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Sist onsdag var det lavterskeltur med padleklubben, det var kjempegøy. Vi hadde deltakere helt ned i barnehagealder, og fantastisk flott lys på turen. ikke minst var det oppløftende å se at det ikke hadde kommet så veldig mye strandsøppel i land i løpet av vinteren. Men noe var det dessverre, antar vi hadde to-tre fulle sekker til sammen og det er jo egentlig litt mye årlig, på ei lita øy på relativt skjermet sted. Hele turen i bloggen HER.

spacer.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I starten av juli ble det en spontantur til Jotunheimen, så ble det bare enda mere vandringer og turer på meg, så føttene ble mer brukt enn tastaturet. Her er uansett første bloggpost fra turen, fra en vandring over Knutshøe:

Tre dager i Jotnenes rike: Knutshøe (https://tarjeiskrede.blogspot.com/2020/07/knutshoee.html)

200708_Knutshoee_14_Vakker_utsikt.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tredje og siste dagen i min lille Jotunheimen-tur er ute på bloggen, tok en rolig tur før bussturen hjem til Oslo, gikk opp til Veslfjellet, ned til Bessvatn og tilbake til Gjendesheim. Ord og bilder er lagt ut på bloggen:

Tre dager i Jotnenes rike: Veslfjellet og Bessvatn (https://tarjeiskrede.blogspot.com/2020/07/veslfjellet-bessvatn.html)

200710_07_Fra_kanten_paa_Veslfjellet.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ifjor var jeg med å guidet en gruppe på Caminho do Este de Portugal. Dette er en veldig lite kjent og gått pilegrimsrute til Santiago de Compostela som går gjennom den østlige delen av Portugal. Grunnet at det er rimelig vanskelig å lage en guidet tur for hele ruten, var planen å dele den opp til å gå over flere år. Første del var satt til en uke og jeg har nå skrevet om første dagen, hvor vi gikk fra Faro til Olhão. Ikke den mest spennende vandringen, men både Faro og Olhão er to sjarmerende småbyer verdt et besøk.

 Caminho do Este de Portugal, dag 1: Faro - Olhão (https://tarjeinskrede.blogspot.com/2019/10/faro-olhao.html)

CaminhoPortugalEste_18_Heron.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svupp, så kom det et innlegg om en telttur tidligere i sommer. I midnattsol, nærmere bestemt. Testet lettvektsliggeunderlag-kombinasjonen min, den var ikke akkurat ideell. Men det er det jo ikke å bære for tungt heller, såe… HER i bloggen nå, altså.

spacer.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søndagsturen min er kommet i bloggen HER nå. Etter mye padling sammen med andre og øving på ditt og datt, var det skikkelig befriende med en dagstur på flere mil helt alene. Eget tempo, egen rute, bare meg sjøl. Observasjon av fugl jeg ikke har sett før var også et supert pluss! Fin tur.

spacer.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Det blir ikke så mye turer for tiden, men jeg har fortsatt en del etterslep på bloggen så det kommer litt der likevel. Nylig blogget jeg første dagen av sommerturen med Wenche, etappen fra Digermulen til Haversand på Store Molla i Lofoten. Fantastisk flott dag på havet, med overskyet vær var det også passelig temperatur. HER i bloggen nå.
spacer.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Den siste turen før langtidsparkering av kajakken er kommet i bloggen HER nå. Har noen turer liggende halvferdigblogget, så det kan komme noen flere selv om jeg er ute av drift en tid nå, så lenge jeg ikke blir slått helt ut. Siste tur ble en fantastisk dag med nesten sommertemperatur, flatt hav og høstfarger – fisk fikk jeg til og med også. Dog ikke sjøørret denne gangen heller da, men. En dag… Kanskje.
120454665_979327145902178_70993797514048

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fått blogga en kort men artig tur på sensommeren. Trenger ikke så store bølger for å få det ekstra skøy, hvis de bare oppfører seg på artig måte. :) Ettermiddagstur i nabolaget i kult bygevær med litt vind, HER i bloggen nå. Og selskap! Enda artigere, da er det mer man får øvd på. (y)

spacer.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.