Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Jeg drømmer meg fortsatt tilbake til sommeren, ikke storbegeistret for disse tosifrede minusgradene som vi har nå. Så episode 4 fra Arctic Sea Kayak Race er nå kommet på plass i bloggen – en av de flotteste sommerdagene vi hadde i år. Flott tur var det også, og den beste leirplassen. Mer i bloggen HER

DSC06369.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det full vinter, det medfører blant annet at det tar en halv evighet å få lagt fiberkabelgreier fra tomta inn til huset (den fyren som mente dét var en god ide på vinteren kan reise til h@lvete), og jeg må ha jevnlige pauser. De blir brukt til å blogge om bedre tider. Så nå er en liten tur for å samle et par poster kommet i bloggen. Djupfjorden og kule larver ligger nå HER i bloggen. (Det tenker jeg ble en ny variant på bilder i denne tråden?)

IMG_6511.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er turen til Gjæva også kommet i bloggen. En stund siden, det var da jeg fant masse søppel, noen hadde slengt inventaret til en båt på øya. Det hadde ligget der i ukevis, men ble hentet etter at jeg hadde vært der, av noen flinke sjeler. Flott tur var det uansett. I bloggen HER.

spacer.png

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Var en tur ute og padlet på søndag, det ligger nå i bloggen HER. Det er altså sannelig ikke lysere enn det må være for tiden, men det holdt akkurat til en kort tur. Laget et par filmsnutter også, jeg har fått bredbånd det går å laste opp ting til nett med nå, så da må jeg lære meg redigeringsprogrammet igjen. Husker ikke allverdens merker jeg, men det går seg vel kjapt til når man begynner å ta det i bruk igjen.

DSC08153.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har blogget en av de siste, godt mulig den siste, turen med litt solgløtt underveis før den forsvant for i år. Kjekt å vite at det bare noen dager til det begynner å gå oppover igjen og bli lysere. Fint gjensyn i mellomtiden, å minnes denne turen. Var på yttersida denne gangen, og fant ei blåse - årets siste, antagelig. Ligger HER i bloggen nå. 

G0016539.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kom meg på tur i går! Jeg forsov meg kraftig, så det var slett ingen selvfølge. Den såkalte blåtimen varer egentlig i mange timer nå når sola er borte vekk. Det er en utordring for kameraene, men ellers blir det jo fine turer av det, sånn som i går. At det er ekstra mange ørner å se er dessuten stor stas. Gårdagens søndagstur ble rett og slett veldig fin, og ligger HER i bloggen nå. 

DSC08204.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det måtte bli en tur på vintersolverv, når det var fridag i år. Burde vært fridag hvert år, istedenfor disse tulledagene i etterkant, men det får dessverre ikke jeg bestemme. Men i år kunne feiringa tas på selve dagen, altså. Egentlig skulle jeg til Lofoten og padle med noe folk der, men de hadde sett på en værmelding og avlyst. Her hos oss ble det i hvert fall paddeflatt hav, så jeg tok en tur fra Vinjesjøen. Det var en stund siden sist, og der blir det veldig "ut mot havet". Fin tur, selv om den ble kort i dag også. Lengre turer får bare vente til sola kommer tilbake. Mer i bloggen HER.

spacer.png

Endret av Miamaria
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blåser godt her i dag, så jeg har heller blogget en tur fra i høst og holder meg innendørs i dag. Setter en brøddeig nå, så har jeg fersk brød til matpakke på tur i morgen, lurt! Anyhow, turen i høst som nå er blogget og ligger HER fra fra Hovden innom Malnessanden, og så ut til Frugga. Ut mot storhavet, med andre ord. Fin tur.

spacer.png

Malnessanden. Flott teltplass også, hvis man er på litt lengre tur enn jeg var denne dagen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nå blogget enda en tur fra i høst, trippel skjær i Øksnes. Tre padleturer på samme dag, rett og slett – den ene gikk forresten til Skipssanden, som Lars Monsen med haleheng gikk forbi på Dronningruta en av de første dagene i Vesterålen.
Vi hadde en veldig flott dag, det var i høst men var vel i grunnen en av de siste sensommerdagene. To turer på havet, en på yttersida og en på fjorden, mens den tredje gikk i ferskvann. Så fikk vi skyllet utstyret etter turen også – det er like kjekt hver gang. Nesten litt rart jeg padler så lite i ferskvann, men det har nok mest med at vi ikke har så mange store vann å velge blant, så jeg ville nok fort blitt lei. Men fine turer var det, alle tre – HER i bloggen nå. 

DSC07708.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobber for tiden masse med en serie fra Norge på langs ekspedisjonen til YouTube-kanalen min! Dette er teaseren som gir deg en sniktitt på hva som kommer!
Denne første sesongen av serien “Landet På Langs” vil inneholde alle etappene fra 2018 som det også ble laget en serie av på TV 2, som nå ligger på TV 2 Sumo her om du ikke allerede har sett denne serien. Likevel vil serien som kommer på min YouTube-kanal til våren inneholde massevis av klipp som aldri ble vist på TV. Jeg og Simon filmet timesvis med video, som dere får se masse av i denne serien! Dette kommer til å bli skikkelig bra, bare å glede seg;) Abonner gjerne på YouTube kanalen for å holde deg oppdatert på når episodene kommer. Tror dette kan bli en bra serie som jeg håper flere her på forumet kan titte på, kanskje også hente litt inspirasjon, lærdom eller gode turforslag;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blogget en tidlighøst-tur i packraften nettopp. Det er altså virkelig en artig farkost. Det ble en del turer på sjøen også med den i år, langt flere enn i ferskvann faktisk. Denne turen gikk litt i solnedgang, med multespising underveis fra bilen til sjøen. Ganske så perfekt, i grunnen. Turen ligger nå HER i bloggen.

P8200001.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var grått vær i helgen, så ingen årets første glimt av sol dessverre. Derimot ble det en liten rulletrening og småpadling på Fjærvoll, med fotograf på land. Det er jo alltid like artig, da blir det helt andre bilder enn jeg tar sjøl. HER i bloggen nå. 

BHF_4348.jpg

(Foto: Bjørnar Hansen)

Endret av Miamaria
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.