Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Onsdagspadlingen i forrige uke er kommet i bloggen HER. Kjekt å være i gang igjen etter sommerferien, besøk fra en annen klubb fikk vi også. I fjor måtte turen avlyses og året før fikk vi mye vind akkurat da vi satte ut og måtte legge om planen, men i år var det vindstille det meste av turen. Grå dag som gjorde turen nesten litt trolsk, på en måte. spacer.png

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Siste onsdagspadling er kommet HER i bloggen. Det har slått om til gråvær så vi ble bare tre stykker, men vi fikk da en fin tur likevel. Gråvær har sin sjarm det også, og en tur til Skjervøyan blir alltid fin. Fire ørner på ett og samme sted traff vi blant annet på. En gammel og tre unge - kan ørna faktisk få frem tre unger på en og samme sesong?

spacer.png

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Padletur med basar var artig, men neste gang blir det nok "åresalg", det passer vel bedre for padlere, he he. Herlige kveldsfarger på hjemturen, alle årstidene har sin sjarm. Høstfarger på himmelen kan ikke klages på. Bilder i bloggen HERspacer.png.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Del 2 av turen til Tannøy, Trinnøy og Tranøy er kommet HER i bloggen nå. (Hvis man ikke har lest del 1 så finner man den HER.) En flott tur med både hammockovernatting, kunst og hvalspotting. Stort bedre kan det ikke bli. Det eneste måtte være hvis multebærene hadde rukket å bli modne først. 

P7130113.jpg

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrige ukes onsdagspadling ble faktisk en "damenes aften", det var jo koselig. Vi fikk også øvd på mye, og det var faktisk en flott tur selv om den var kort og med mest fokus på innholdet enn omgivelsene. Bildene viser flotte kontraster med bygeværet som gikk rundt oss. Mer i bloggen HER

P9040484.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist onsdag ble det tur i et område jeg ikke har padlet i på årevis. Det viste seg å være finere enn jeg husket, så det blir kanskje kortere tid til neste reprise. Fire stykker fikk jeg attpåtil med meg, så det ble en trivelig gjeng på tur. Været stilte også med godsiden til, så vi fikk oss en flott sommerdag på havet midt i september. Eneste skjær i sjøen, foruten alle vi padlet imellom, var ryggen min som ikke synes vridninger er noe særlig etter at jeg ramlet på dusjkabinettet. Men det er helt klart bedre å være på tur med vondt i ryggen, enn å sitte hjemme med vondt i ryggen. Det ble heller ikke verre av å være på tur. Flere bilder i bloggen HER

spacer.png

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En tur fra i sommer er nå kommet i bloggen. Dro på et lite 10 på skjæret-raid og samlet tre poster, samtidig som jeg blant annet fikk testet det nye Gopro kameraet. Det ble en flott tur, selv om det var akkurat for tidlig til modne multer. De dro jeg senere og spiste. Mer i bloggen HER nå.

spacer.png

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har postet flere små turer med packraft i sommer i bloggen nå. Det ene er turen til Bogvika (HER), en tur til Rinøya (HER) og en tur til Kjeøya (HER). Alle turene var på havet, synes packraften kan være like artig der. (Bare det ikke er vind så man blåser til sjøs.) Fikk et skikkelig niseshow på en av turene, til og med. Særlig kult når de ikke bare svinger innom, men holder seg i området i lang tid.

IMG_6384.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Pundslettrenna er nå også kommet i bloggen (HER), og nylig fikk jeg blogga Falkfjordøya også. De ble vel padlet i packraft begge to og samme dag tror jeg faktisk, men er liksom to ulike turer siden det var en kjøretur imellom. Lite turer med overnatting i år, usikker på hvorfor det har fristet så lite siden det har vært ganske greit vær egentlig. Men men. Jeg liker i hvert packraften veldig godt, den er snop når man ikke skal så langt. Men nå har jeg lyst til å komme meg på en tur med tung sekk (nuvel, lettest mulig likevel🤣) og overnatting med den også. Vi får se. Falkfjordøya er i hvert fall HER i bloggen, en liten perle faktisk. 

P8030431.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En tur til Grunnfjorden og Trollfjorden er nå også kommet i bloggen. Det er ikke det samme å dra dit som det var før dessverre, da må man dra på litt sære tider. Teltleiren innerst i fjorden er bare ett eksempel på hvorfor turlaget her måtte bemanne ubetjent hytte i fire uker i fjellet ovenfor fjorden, og hvorfor det har vært flere oppslag i mediene her de siste månedene, om utenlandske organiserte turer som kommer og tar seg til rette og misbruker allemannsretten. Tror ikke jeg orker å dra dit på en stund, rett og slett. Men det var ellers en fin tur, fint vær og jeg fikk fisk og fine greier. :) Resten er HER i bloggen.

DSC06916.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sensommeren blogges videre… Denne gang er det en liten perle, Hjellsandøya, som er kommet i bloggen. Jeg levde på multer i flere dager etter denne turen, som jeg fikk kombinert med jobb. Slik sett er det fint med elendige hurtigbåtruter, det tar ikke lengre tid å padle… Hele turen i bloggen HER

P8040456.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Endelig litt høstpadling i bloggen. Onsdag var det årets siste onsdagspadling med klubben, regner jeg med. Det begynner å bli tidlig mørkt, og snart blir vi jo nødt til å stille klokka også, sånn at alt lys på dagen er når man har minst bruk for det. (Idioter!!!😫) Anyhow, jeg fikk med meg fire stykker som padlet både inn og ut av solnedgangen, på et vis. Flatt hav, og ut mot storhavet, stort bedre blir det ikke på en vanlig ukedag på denne tiden. Mer i bloggen HER.

spacer.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble en fantastisk tur sist søndag! Ligger fortsatt etter på bloggingen når det gjelder sommerturene, men denne her måtte bare rett i bloggen. Det er så artig når en vanlig «småtur» blir så flott og minnerik som dette her, uten egentlig noe spesielt annet enn flott høstvær, sjøfugl og dyr. Aller mest kanskje supert at ryggen viste seg å tåle både padling, teknikktrening og rulling. Ikke helt bra, men ikke ødelagt i ettertid så da blir det nok bra på sikt. (y) Resten i bloggen HER

72731264_2431353423585130_90326689562671

  • Liker 2
  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg endelig kommet i gang med å blogge Arctic Sea Kayak Race (ASKR) i år. Det ble en flott opplevelse, heftigste padlingen kom allerede på første etappe dag 1, som ligger HER i bloggen nå. Hvis noen har vært innom tanken å ta turen hit så er neste år en flott anledning, da feires det jubileum. I motsetning til mange padlearrangementer der man kun har en base hele tiden, så er man her faktisk dagevis på tur og overnatter i telt i periferien i mitt hjemmeområde, på helt fantastiske leirplasser.

P7220034.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dagens innlegg på bloggen skriver jeg om buksa jeg har brukt på nesten alle mine turer de siste årene, nemlig Norrøna sin Falketind Flex1! Sjekk ut innlegget her om du kjenner noen eller selv er på jakt etter en ny turbukse, kanskje dette kan være et alternativ?

43823237__DSC7961(2).thumb.jpg.944abd1f051bbd66a730a43db8783997.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir mye bilder fra Arctic Sea Kayak Race etter hvert, sånn blir det når det har vært flott tur. Del 2 av dag 1 er nå kommet i bloggen. Den sto absolutt til forventningene, og kvelden på Åsand ble aldeles nydelig. At man kan ha de så fantastisk i eget nærområde er nesten ikke til å tro, veldig hyggelig å dele det med flere også. Men jeg er i grunnen glad for at vi ikke var flere enn vi var, samtidig. Mer i bloggen HER

DSC06166.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.