Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Herlighet, her skal jeg til å blogge første påsketuren, og så har jeg ikke meldt fra om forrige tur ennå. Etter en periode "ute av drift" grunnet hosting og spooky lyder i lungene, så ble det omsider en testtur forrige helg. Den ble benyttet til å samle en post, siden det lå masse is der jeg egentlig skulle. Turen ble fin, om enn ikke riktig så lang som jeg hadde håpet. Men det var nok greit å begynne med, etter noen uker uten noe som helst bevegelse på skrotten eller frisk luft. Bilder ot turrapport HER i bloggen.

P4070159.jpg

Endret av Miamaria
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sånn, da er førpåsketuren i hvert fall kommet i bloggen med del 1. Tenk at jeg fikk noen med meg på overnattingstur i første halvdel av april, det hadde jeg egentlig ikke trodd. Men den første jeg spurte sa ja! Det er jo fantastisk. Flott tur ble det også, så det var jo jackpot. Del 1 er altså HER nå.

Bildet heter for øvrig "Jakten på dekning"

spacer.png

Endret av Miamaria
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tredje del av førpåskepadleturen til Steigen er kommet i bloggen. Den endte en dag før den egentlig skulle, men det var et helt greit valg. I det hele tatt er vi godt fornøyde med valgene vi tok underveis, ikke minst er jeg selv veldig fornøyd med et turselskap som er ærlig på både vondter, dagsform og det som ellers er relevant for å gjøre vurderinger underveis. Litt kjølig, men jeg må si jeg likevel foretrekker området nå som vi hadde det for oss sjøl. Innlegget i bloggen HERspacer.png.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Påska er over for denne gang og Sunnmøre skuffet ikke i år heller! Vi har vært utrolig heldige med været og fått herlig opplevelser på tur i fjellet. Takk for denne gang! Har oppdatert bloggen med et innlegg fra første dag hvor jeg rekk to 1000 meters topper på samme dag!

_DSC9013.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siste Randonee-turen i påska var utrolig flott! Vi tok gondol opp nesten til topps av Roaldshorn fra Stranda og fulgte fjellryggen over flere topper mot Nysætervannet i helt strålende påskevær!

Sjekk ut nytt blogginnlegg fra denne turen her!

_DSC9056.thumb.jpg.d2ce56601a0317886d89a4cd6e1d728a.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg blogget igjen😊 Det er nesten 10 måneder siden siste natt i sovepose. I disse månedene har livet vært krevende, slik det ofte kan være i perioder. Men jeg mannet meg opp og gikk den forferdelig lange dørstokkmila. Så lang har den aldri vært før!

Men gevinsten var stor! Så godt det gjorde å bruke tid på meg selv, å unne meg denne naturopplevelsen. Få kjenne turlysten vokse igjen, og å få igjen motivasjonen til å fortsette med naturfoto.

Jeg trengte denne naturopplvelsen nå, jeg trengte et spark i baken!

For de som vil, bli med på orrleik da vel 😊

861EE254-A1DB-4E91-A7D3-8A6702A7BE91.thumb.jpeg.94a3a495bac21e529edfc04f00699147.jpeg

 

Endret av Kjellis
  • Liker 8
  • Takk 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen ganger er det herlig å bare komme seg ut, selv om været er grått og det ser trasig ut gjennom stuevinduet. Denne turen var en sånn tur - attpåtil i et litt kjedelig område (i hodet mitt), men det ble likevel mange fine opplevelser. Skulptur, ørn, oter, steinbit i fjæra, for eksempel? Og så et mysterium – hvor ble det egentlig av GPSN jeg vitterlig sto med i hendene før jeg dro hjemmefra? Svaret kommer til slutt HER i bloggen nå.

P4190036.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bloggene kommer litt klumpvis selv om turene er høvelig jevnt fordelt. Nå har jeg først blogget en padlesamling sist høst, som var veldig hyggelig men jeg var litt blogglei så den har fått ligge en stund. Blant annet fikk vi en flott regnbue, så det ble noen litt kule bilder derfra, og kunne ikke bare helt droppes. Ligger i bloggen HER nå.

spacer.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gråværsturen jeg var for en uke eller to siden, da det var masse kuling i ugunstig vindretning, er også kommet i bloggen nå. Jeg har et sted jeg vet funker på de fleste vindretninger, det skjer liksom ingenting hvis jeg blåser overende. En eller annen holme vil fange meg opp. Det ble riktignok litt heftigere enn jeg så for meg, men likevel bare nyttig øving. Aprilrulla ble også gjennomført og dokumentert. Attpåtil padlet jeg i min bestemors utsikt, så nå fikk hun også se hvor jeg hadde vært før jeg kom på besøk den helgen.  HER i bloggen ligger det nå.

spacer.png

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grunnkurs havpadling har jeg også nylig vært på, som kursleder for padleklubben lokalt. To ettermiddager og en dagstur, det blir jo tre turer i en blogg, det. For selv om det er mye øving på redninger, teknikk og sånt, så er det jo også padling og jeg la det opp sånn at det ble tre ulike steder – og to 10 på skjæret-poster. Det ble alt fra såvidt plussgrader, snø og vind til tosifra varmegrader, blå himmel og sol – det siste heldigvis på dagsturen, så det er den følelsen man blir sittende igjen med - forhåpentligvis. Bilder HER i bloggen nå.

spacer.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har faktisk vært en tur til fots, for et par uker siden. Den er nå kommet HER i bloggen. Jeg må nok ta meg flere turer til fots, for jeg var i overkant glad da jeg kom opp til skiltet på Finnsætherkollen og skjønte at jeg var framme. Men jeg hadde nok ikke gått lenger uansett, siden jeg var fri for drikke. Fin tur er det i hvert fall bestandig opp der, fin tur å starte med når man har lite futt i beina. Så har man fin utsikt hele turen opp også, er bare buskas heeelt nederst, siden det ligger ut mot storhavet.

spacer.png

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så har jeg selvfølgelig også vært noen turer til vanns også, og den siste som er kommet i bloggen HER er en fantastisk tur med flere fra klubben. Ettermiddagstur i eksepsjonelt fint vær med flere ferskinger. Mairulling ble det også. Men vi kom oss ikke inn i Grunnfjorden denne gangen heller – det var for - grunt.

spacer.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Først en kort tur som det tok sin tid å blogge. Skulle egentlig lage en 10 på skjæret-post, men isen var ikke gått ennå lengst inn i fjorden der den skulle ligge. Men jeg kom meg nå på havet i hvert fall. Innlegget er i bloggen HER.

spacer.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Turer trenger ikke å være så lange for å bli skikkelig fine, i hvert fall ikke når man bor i Vesterålen. En helt ordinær og nesten i korteste laget vanlig onsdagspadling nylig ble skikkelig fin, med bål og gapahuk. Ligger i bloggen HER nå. 

P5150031.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kult med en litt annerledes tur, Bernt. Så flatt terreng er jo ikke helt standard her. :)

Jeg har nå blogget jobbturen jeg hadde for et par uker siden. Det er så kjekt når vi skulle hatt en reportasje fra Vestbygda, for da kan jeg ta kajakken fatt. Det ble tre 10 på skjæret-poster på én tur, og ENDELIG fikk jeg padlet meg rett på elg. Tre stykker av det også, totalt fire før jeg var hjemme igjen. Herlig tur! Ligger HER i bloggen nå.

P5110142.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.