Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Litt padling i det siste. Søndag skulle det bli en tur, men været var ikke helt på vår side så det ble bølgepadling og sånt isteden. Ligger i bloggen HER, med både filmsnutt og film.

Onsdag ble det derimot tur, da dro vi til Alsvågvannet. Seks stykker ble vi på lavterskelturen. Det var trivelig, og vi fikk en fin kveld - i tillegg er jo Alsvågvannet ferskvann (så man må bare benytte anledningen nå før det kanskje blir drikkevannkilde) så man slipper etterarbeid! Herlig bare det! Bilder fra turen ligger HER i bloggen.

P8225105.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rakk å få padleturen til Olderfjord også i bloggen i går kveld. Egentlig var planen å padle litt i bølger og vind med ferskinger, men så daua vinden helt noen timer før den skulle. Så da ble det dagstur isteden, dog med litt manko på mat og drikke. Fint med bær da. Og andre som har store vannreserver med fordi de en gang gikk tom i militæret... Flott tur ble det i hvert fall, og at det blir lengre enn planlagt er jo jeg bare glad for. :)Hele turen i bloggen HER, fikk flott lys og fine skyer også, etter hvert.

P8185017.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tilbake fra Nord-Norge etter en flott helg i vakker natur! På søndag hadde jeg alarmen på 04:50 da jeg og pappa klatret opp på Heggmotinden i flott morgenlys! Sjekk ut nytt innlegg med mange bilder på bloggen fra denne grytidlige toppturen utenfor Bodø.

_DSC7998.thumb.jpg.b18e9d88843aa8d66f74d4f2c9ade47c.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det skulle ikke være enkelt å komme ajour etter sommerferien nei. Så her er litt ferieblogging, ble litt kajakkpadling på slutten. Skulle egentlig et annet sted, men der var Monsen og co, så da ble det denne turen istedenfor. Det angret jeg ikke på, den ble aldeles nydelig. Uten midnattsol, men med solnedgang. Kanonfint. Ligger i bloggen HER.

P7284809.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er fortsatt på sommerblogging, men straks har jeg i hvert fall blogget hele ferien om ikke annet... Andre episode av midnattsolturen, altså nå dagen etter, er nå på plass i bloggen HER. En kanondag, rett og slett, jeg vant dessuten konkurransen om kulest teltplass. Hah, sånn kan de bare stjele plassen min, jeg finner en kulere. 

IMG_0990.JPG

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ferdig med Massiv, men turen er ikke ferdig for det. Det var helt greit å ha to dager igjen av ruten å gå i Breheimen, slik at jeg kunne få noen dager til på å oppdage denne delen av fjellheimen i Norge som jeg ikke hadde gått i før. Bloggen er oppdatert med første dag på fjellturen etter Massiv, hvor jeg gikk fra Sota Sæter og opp til Sprongdalshytta hvor jeg fant meg en super teltplass.

Fra Massiv og inn i isbreenes rike

Breheimen_180726_12_Sprongdalshytta.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Norge på langs ekspedisjonen har i år vært et utrolig eventyr som både Simon og jeg aldri kommer til å glemme! Det skal sies at denne reisen gjennom Norges villmark ikke hadde vært mulig uten hjelp. Her finner du et innlegg på bloggen med en takk til alle som har vært involvert i prosjektet

For dere som ikke har lest det vanvittig lange blogginnlegget fra hele Norge på langs ekspedisjonen (70 dager på tur), så finner dere det her;)

DSC_6227.thumb.JPG.b5db94cbc8a40b8313436912a8745eb0.JPG

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Omsider har jeg fått blogget turen da Lars Monsen var i området og jeg meldte meg som pakkesel. Var jo en flott tur da jeg fikk gå opp i fred, ro og mak på kvelden før. :) Resten var nå mest en stor haloi, som forventet, men det var nå artig å få sett litt av det også. Noen timer var jo greit nok, så lenge det ikke blir dagevis. 😂Innlegget i bloggen HER nå altså. 

DSC04632.jpg

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter jeg kom hjem fra ekspedisjonen i sommer har jeg fått mange spørsmål rundt Norge på langs prosjektet. Hvilket telt brukte dere? Hvor mye veide sekken? Hvordan sko brukte dere osv... Jeg har nå akkurat oppdatert bloggen med et langt innlegg hvor jeg svarer på ofte stilte spørsmål.

_DSC7944.thumb.jpg.c7332990a0731661c6d52943a199a218.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.