Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Annonse

Bloggen er nå oppdatert med del 1 av helgens tur. Jeg har aldri vært noe regntelter, men motivasjonen for overnattingstur i regn stiger jo noen hakk når man har flunke nytt telt som skal testes. Når fire stykker melder seg helt frivillig til å bli med, og tre av dem faktisk også BLIR med, så kan man jo heller ikke sitte hjemme selv. Så da ble det tur da, selv om Trollfjorden måtte kanselleres grunnet værvarsel. Tur ble det, og den var helt godkjent og vel så det. Jeg er helt imponert selv, for å si det sånn. Del 1 av turen ligger nå HER i bloggen.

PA010051.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jag har skrivit lite om maten jag brukar ta med på mina turer (och tagit massor med foton). 
När jag började med friluftsliv, kändes det oftast knepigt att hitta mat som vägar inte så mycket och som överlever några dagar utanför kylskåpet. 
Nu känns det dock bra att kunna vara ute i många dagar utan att sakna någonting och utan att bära allt för tungt.

 

https://sara-danielsson.com/2016/10/06/a-little-inspiration-for-cooking-outdoors/

IMG_4528.JPG

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott med mattips. :) Jeg har nå blogget del 2 av turen i gråværet sist helg. HER i bloggen. Fint med turer der folk får brynt seg litt og lært noe. Når de så er storfornøyde selv etterpå, er det enda bedre. Jeg regnet med dårlig samvittighet for å ha dratt folk med i sånt vær, men nei, det var det ingen grunn til å ha. :) Teltet som ble testet derimot, er nå sendt i retur.

PA020210.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er høstferie, og fremdeles ganske lange dager. Denne årstiden er fantastisk å være på tur i, spesielt syntes jeg de høstfargede trærne er fine. På Sørlandet hvor jeg bor er akkurat høsten startet, men på Ustaoset nær Geilo er den godt i gang. Trærne er gule, røde og oransje og det er minusgrader om nettene. Snøen har bare kommet på de høye toppene i området, men det er ikke lenge til alt er helt hvitt.

Planen denne gangen var ikke å gå over hele den 35 kilometer lange ryggen, men å gå fra Prestholtseter og opp Prestholtskaret og deretter videre på nedsiden langs Hallingskaret. Les rapporten fra turen her!

Hallingskarvet i kveldslys.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter noen strålende dager på Ustaoset var jeg nå etter noen timer i bil i Alvdal. Fjellene her er høye, men slake åser dekket av mose og lav. Reinlav og Kvitkrull finnes det mye av her som gjør at selv på sommerhalvåret kan man tro at toppene er dekket av et lite snølag.

Om nettene her i Alvdal var det minusgrader nå, dermed er de fleste mindre og grunne vann frosset. Første tur ble denne gangen til en topp som er nærmere 1500 moh, Snøfonnhøa.

Les rapporten her!

 

snøfonnhøa.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble en flott helg værmessig, men lørdag gikk dessverre til jobbing for min del. Søndag derimot, fikk jeg en flott tur i strålende solskinn på flatt hav, med nytt padlebekjentskap. Vi fant mye å se på både over og under vann, så det ble en innholdsrik tur. Du finner den i bloggen HER.

PA090337.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

En liten tur på Alsvågvannet etter jobb i går. Vi rakk det akkurat, var peise mørkt da vi var ferdig å pakke i bilene igjen etterpå – men vi klarte oss uten lys mens vi padlet. Ferksvann denne gangen, det går an det også. :) Alsvågvannet i Øksnes, nærmere bestemt. Her er det visst godt fiske, mulig det blir en fisketur hit til neste år.
Innlegget i bloggen HER.

PA290048.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble en liten tur i kajakken denne helgen også. Jeg trodde det var for sent til å oppleve morild nå, men heldigvis tok jeg feil. Det var rene showet å padle tilbake i mørket, bare så synd det ikke går å få fanget det på kamera. Hele turen HER i bloggen.

PB050100.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har begynt å skrive litt fra turer jeg har vært på, og hvis noen liker å lese en litt amatørmessig blogg om turlykke, og mye hund så kan dere finne den her. Jeg har selv blitt utrolig inspirert av å lese andre sine erfaringer fra turer,  så håper disse skribleriene og bildene kan inspirere andre. I tillegg kan jeg jo selv mimre når A4 livet blir litt for meget;-)

 

http://utinord.blogspot.no/

DSC01886.JPG

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.