Gå til innhold
  • Bli medlem

Vertskapet på Leirvassbu oppsagt


Magnus S

Anbefalte innlegg

Det er åpenbart at du ikke kjenner virkeligheten i Oslo. Kanskje ikke så rart at en Molde-fisker ikke har særlige kunnskaper om den store verden der bak fjæresteinene. På mange måter unner jeg deg å være en naiv dåre. Det må være en herlig tilværelse.

Du store verden! Oslo er altså den store verden - for Tom. Minner meg om historien om han som ville kjøpe en globus over Voss.

Forøvrig synes jeg kanskje din infantile oppramsing av invektiver kunne få sin egen tråd og ikke løpende infisere tråder med annet tema. En egen "Tom slenger dritt om alt han ikke forstår"-tråd?

Det vil bli en laaaaaaang tråd.

Men jeg skal iallefall ikke bidra til å gi deg ytterligere anledning til å eksponere dine komplekser på denne tråden, så ytterligere banaliteter fra deg her vil forbli ukommentert fra min side.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
  • Svar 113
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Når du ikke engang fatter bæret av globaliseringens virkning på din egen hovedstad, tviler jeg på at du skjønner noe særlig mer av verden utenfor. Nei, det er nok best at du holder deg i trygge og triste innavls-Molde. Bare så synd at du har stemmerett, slik at du kan svike ditt land hvert annet år.

Du har kanskje mange komplekser selv, siden du tillegger andre å ha det? Mindreverdighetskomplekser har jeg erfart er mange der oppi Surmulskysten. Debattantene derfra gjør jo ikke annet enn å sutre og kverulere mot alle som ikke forguder deres fjæresteiner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mindreverdighetskomplekser har jeg erfart er mange der oppi Surmulskysten. Debattantene derfra gjør jo ikke annet enn å sutre og kverulere mot alle som ikke forguder deres fjæresteiner.

Regner med at du bl.a sikter til meg... Mindreverdighetskomplekser... hehe... Vi er bare glade og happy her oppe i nordvest. Det kommer antagelig av nærhet til landets flottest naturpakke :) At noen oppfatter det som kverrulering, da får det bare være. Det er en kjennsgjerning at jeg sjelden blir imponert av naturopplevelser som ikke er tilknyttet kystnorge, men selvfølgelig, det finnes noen. Men de er i et vanvittig stort mindretall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter 28 år i Osloområdet føler jeg meg slett ikke en del av gruppen som Tom går løs på her. Dessuten forguder jeg fjellene over det ganske land.

Det som Tom og meg har til felles er at vi ville/vil begge bort. Tom vil til Valdres, jeg ville til Bergen. Forskjellen foreløpig er at det er bare jeg som kom meg unna den fordømte byen.

De Tourette-lignende utbruddene skyldes antagelig desperasjon og må møtes med forståelse. Min sympati har han iallefall, og det mener jeg oppriktig. Jeg unner ingen å bo i den gryta der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Eg bur sjølv i Lom, og det kom som eit stort sjokk på alle oss at dei var oppsagt. Eg veit litt meir kompliserte grunnar til at dette skjedde, men det er ingen vits i å seie det på eit forum, det får eigarane av Elveseter seie sjølve. Det har forsåvidt vore hinta til i diverse avisartiklar, men er få som veit meir om bakgrunnen, at eg lar vær å seie meir om det.

Mange faste gjester har reagert med å seie opp sine avtaler, kurshaldarar har flytta kursa sine. Dei som byrjar på Leirvassbu møter ein stad med eit enormt oppussingsbehov, samt at dei må jobbe for å marknadsføre seg på ny.

Elveseter går i underskot, og eg er veldig redd for at bedrifta Leirvassbu/Elveseter kjem til å gjere det same snart, dessverre. Det hjelper lite at veggane på Elveseter er stinne av verdifulle måleri - dei kan ikkje under nokon omstendigheit skiljast frå Elveseter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var synd, for vertskapet på Leirvassbu er hyggelige, i motsetning til drittsekkene på Spiterstulen.

Når er det thrilleren fra Leirvassbu kommer på kino?

heh, ja. Folka på Spiterstulen har virkelig ikke forstått hva begrepet SERVICE innebærer. Der er det kjefting og krav om penger for både det ene og andre. Ikke våg å sette foten innenfor uten å være klar til å ydmykt be om tillatelse til å betale overpriser for helt vanlig mat og ræva fasiliteter og teltplasser. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 4 måneder senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

Annonse


×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.