Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skjult lenke - logg inn for å se den: Hvilket kart er valgt? Trykker du på meny-ikonet, deretter på Maps ser du hvilket kart som vises. Antar du bruker et under Online-fanen (dersom du etterhvert skulle laste ned kartutsniitt havner de under Offline-fanen).

Selv synes jeg Eniro Classic er greit å bruke (det er samme som Skjult lenke - logg inn for å se den). Det kan hende at Eniro ikke ligger på kartlisten i utgangspunktet, da kan du prøve å å kjøre en app som heter noe sånt som Locus Map Tweak og se på listen igjen etterpå. (Det er noe skurr med rettighetsgreier her, jeg tror det er slik at du for å bruke Enirokartet lovlig ikke skal benytte det til navigering. Så i prinsippet skal vel GPS-funksjonen slåes av...)

Tillegg: Sjekket nettopp hvor detaljert navn på vann egentlig er i Eniro-kartet, og det er ikke så aller verst. MEN jeg oppdaget noen skumle feil - i Sør-Norge blir enkelte vann gitt farger som om de er landjord, og dette ser ut til kun å skje i zoom-nivå 13 og 14 (maks zoom er 17, på min mobil er 14 ideell som "oversiktsbilde"). Får vel melde noen av de groveste feilene via feilmeldingstjenesten deres.

Endret av a_aa

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.