Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Etter å ha byttet telefon virker det som om Geoviewer ikke fungerer helt bra - dvs du får greit bilde på små områder, men når du zoomer ut får du bare et grøtete bilde av den samme informasjonen sterkt forminsket, istedet for et kartlag som er tilpasset zoomnivå.

Andre som har samme erfaring?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Tor-Erik-L-77 skrev:

På min iphone setter jeg den gjerne i flymodus, skrur av bluetooth og setter den i batterispare modus. GPS vil fortsatt virke - har Laaaaang batteritid da :) 

Min erfaring også. 24 t uten problem. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
16 timer siden, Ivan Lé Hjelmeland skrev:

Skrik ut om du har noen spørsmål, tilbakemeldinger, innspill eller ønsker :)

 

ut_paa_tur copy.png

Hvis jeg forstår riktig lastes ruter ned til offline cache etter hvert som de vises i appen. Dvs skal du ha en rute dekket må du "bla deg gjennom" den online og så caches den til offline bruk. Andre apper (eks google maps) lar deg markere et utsnitt og velge zoom-level - dette opplever jeg som litt "sikrere" mht at du får med deg det du skal (med forbehold om at jeg kanskje har misforstått noe).

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
43 minutter siden, Tor-Erik-L-77 skrev:

Ja det hørtes ikke helt bra ut, bedre å zoome til området man ønsker og så laste ned. Er slik den andre appen min fungerer.

Er det Norgeskart? Eller Navida?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Akkurat nå, Ivan Lé Hjelmeland skrev:

Jeg har klart å komme opp med et løsningsforslag jeg mener er veldig levedyktig :) Jeg hadde bare noen enkle spørsmål knyttet til det; Hvor langt inn ønsker dere å laste kartfliser for? Er dette noe som bruker selv bør kunne justere? 

Hei - veldig bra! Usikker. Jeg ville sagt "helt inn" men jeg har telefon med 256GB lagring.

Det er hyggelig å gi bruker valget, men ofte sier ikke slike valg så mye. "Zoom level 4" er ikke så lett å bli klok på hvis det er 9 lag. Er fire nok eller må du ha alle ni??

Kartverket sin nedlastingstjeneste går kun til GeoViewer pt og der er det ikke noe valg på lag - kun kvalitet. Tror de fleste ville vært happy med et slikt valg, men som jeg sa innledningsvis - det er helt ok å bare dumpe alt ned på telefonen for min del.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.