Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hvilke smarttelefon anbefaler dere som gps?

Har kikket på et par stykker nå og Samsung xcover 3 virker lovende, noen som har erfaringer?

 Vil ha vanntett, tåle støt, lang batteritid, god nok skjerm til å lese kart og mulighet for å laste ned de mest kjente kartappene (norgeskart osv). Ikke svindyr heller 👻

Endret av sovelenge

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Norgeskart på windows 10 telefon fungerer hvertfall ikke tilfredsstillende. Gps`en lokaliserer meg av og til. Lagre kart er det ingen funksjon for.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
On 27.3.2017 at 1:38 PM, horisont said:

 Våte hender og mobil er enda et problem, noen handypersoner må finne lure løsninger med "mobilparaply" og sette de i salg (da hadde jo mobiltelefonene konkurert 100 % med vanlige gps). Drømmetelefonen for turgåere må jo være Samsung S7 ACTIVE, men denne finnes dessverre kun i USA.

CAT telefonene skal visst nok fungere med våte hender, med hansker også. Kjøpte CAT s40 idag. Fungerer fint med våte hender, men vann fra springen aktiverte linker på skjermen på samme måte som når jeg trykker på skjermen med fingrene. Men dråpene som lå på skjermen gjorde ingenting. Vil tippe at regndråper som treffer skjermen kan fungere som tastetrykk. Jeg har ikke mulighet til å dobbelt tappe på skjermen for å låse opp mobilen, og det er vel en god grunn til det.

Og Norgeskart appen var noe helt annet i android.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.