Gå til innhold
  • Bli medlem

Den store hva ser du på youtube tråden


Lar5

Anbefalte innlegg

Annonse
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...
zimwalker skrev (8 timer siden):

Så nesten hele. Er lov å spole litt når de blir så lang. Men fulgte interessert med på noen deler da  jeg nylig jo har kjøpt en Ally DR 16.5 som han bruker i første del prosjektet sitt her:

 

ja han er god. Fulgt ham i noen år nå, han er den beste jeg vet om ift Lars Monsen mtp fremstilling av turene samt lengden på turene. 

 

Dessverre sliter han med å få nok views. Og denne 3 timers filmen skulle nok vært kuttet opp til 3x1 time eller noe slikt, youtube er dårlig slik. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I starten ble det mest amerikanske videoer, da det er flest av dem(?), særlig i starten av YT. Har senere dreid mer mot mer hjemlige produsenter, rett og slett fordi det er mer relevant til mitt bruk.

Men, hvis jeg kan anbefale en kort dokumentar som gav meg sug i magen og dyp respekt for fryktesløsheten til de som tenker at dette er en finfin fritidssyssel, se Levi Allens video om highlining på slakk line. Eh, at de tørr?

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har blitt værende på produsenten av slakk line dokumentaren, Levi Allen. Anbefaler en titt på kanalen hans.

Filmingen, musikk og redigering er noe av det bedre jeg har sett, og med moderne vri. Lite villmarksgitar å spore her, mer lo-fi girl.

Dette er kanskje ikke de lange vandringene med ditto lange sekvenser med bålkaffe, men mer personlige utfordringer, artige prosjekter og aktivt friluftsliv med en vri, formidlet på en behagelig måte av en tilsynelatende sympatisk og snodig fyr som jeg nok ville likt å ha henge med både på pub og i skogen.

 

Endret av Chirsbom
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
Gjest skrev (På 7.11.2022 den 21.37):

Denne episoden her tar helt AV!!!!!

Du snakker om å komme utfor dårlig vær!!

I hammock😳 Han har endret navnet nå ser jeg. Herreminhatt….

 

Kanskje ikke å lurt å sove i hengekøye i uvær :-) Så ikke hele filmen, men ble rimelig sjøsjuk av å se på da han filma mens ha lå i køya.

Var på en tur i midten av desember og under vinterens første snøfall. Som dessverre gikk over til regn på kvelden og full storm på natta. Fyret bål og satt opp tarp. Men vinden ble for voldsom og jeg måtte ta ned tarpen. Fant ut at det smarteste var å legge seg i lyngen og litt vekk fra trær som potensielt kunne blåse ned. Tror kanskje det var den natta jeg har sovet best ute. La meg i sovepose og fjellduken x-trem rundt 21 tiden og sto ikke opp før 8-9 tiden dagen etter på. Bortsett fra et par ganger i løpet av natta når vinden løyet noelunde så jeg kunne pisse, stående på liggeunderlag og medvinds :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 4 måneder senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 3 måneder senere...

I stedet for å se på tåpelige kjendiser som får betalt for si og gjøre teite ting på tv, så finner jeg noe avslappende, koselig og inspirerende på youtube som jeg heller kan titte på. Som denne jenta.  Bål, åpen flamme, god mat, telt og tarp, katter, og ei søt jente som tilsynelatende ikke er der for inviterer meg til Patreon eller Onlyfans for å "se mer" av henne. (begynne å bli mange slike på youtube nå). Nei her ser det faktisk ut til at det er ei som koser seg verre, og jeg med :) Digger "holderen" hun har ordna til sin Trangia gassbrenner, i stedet for selve stormkjøkkenet. Artig å se. Og var det noen som sa at vedovn med Hillberg telt ikke funker? :-)

 

Endret av zimwalker
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En av mine favoritter fra Hiking Hansen fordi han her gjør det samme som jeg gjør en del nå på vinteren. Går ut alene etter mørkets frembrudd, har med mye stasj og koser seg. Jeg synes det er spesielt hyggelig nå som det er jul. 

 

Endret av Krankman
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.