Gå til innhold
Fimax

Røverkjøp og gode tilbud

Anbefalte innlegg

Er det noen som vet når sykkelsalgene hos de store kvalitetsbutikkene i Oslo (ex Sportslageret og Sørensen) pleier å starte?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kanskje jeg skulle melde meg inn, da ... ;) Får 15% på Sportslageret siden jeg jobber på NSB, men de fører jo ikke Hilleberg ....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sportsnett pleier å ha teltsalg (15% eller noe slikt) en gang eller to i året. Er det noen som vet når det pleier å være?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er det noen som hr linker til danske sykkelforretninger - helst en fysisk butikk med online bestillingsmuligheter ...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

 • Lignende innhold

  • Av zimwalker
   Starter en tråd der man kan tipse om røverkjøp og funn fra bruktmarkedet, som man finner på Finn.no eller andre steder der folk annonserer. Diskusjoner om produktene per se oppfordres til å tas i egne tråder, for slike tråder kan jo bli nokså lange når flere skal si hva de mener om kvaliteter/alternativer osv.  Men det bør være rom her for å komme med enkle advarsler, for eksempel om noen mener andre er i ferd med å kjøpe den berømte "katta i sekken" om de følger et tips som noen har postet her.
   MERK: Her poster vi normalt ikke annonser for ting man selv legger ut for salg, det legger man under Skjult lenke - logg inn for å se den . Unntak: Dersom det åpenbart at det du legger ut for salg der er et røverkjøp og du samtidig er åpen om at det er din egen annonse du linker til, så kan du lenke til annonsen du har lagt i kjøp-salg-og-bytte  avdelingen her.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.