Gå til innhold
Henrik

Samling av egg fra truede fuglearter i Børgefjell

Anbefalte innlegg

23 hours ago, REs said:

For ikke lenge siden så jeg en naturfilm om en mann som filmet traner et sted i Norge. To ganger førte hans tilstedeværelse til at tranene forlot reiret. Dette ble presentert som om det var helt ok. 

Den filmen så jeg også, og reagerte på det. Jeg burde sikkert ha sendt en melding til NRK, men det ble ikke gjort dessverre. Jeg synes det er drøyt hvis statskanalen har brukt så mye som en eneste krone på å kjøpe den filmingen han har gjort.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå er dette litt annet, men samtidig noe av det samme. I helgen lå det ute annonse her lokalt, der noen annonserte småmåke-egg til salgs. Det er altså den som heter fiskemåke, og som ikke står på listen over egg grunneiere/brukere har lov til å sanke. Folk påpekte at denne fuglen var rødlistet, men annonsen ble liggende.

Jeg syntes det var interessant å sjekke hvordan ting henger sammen, så jeg ringte politiet for å høre hvem det var som skulle ha melding om slikt. Det var det de som skulle, fikk jeg beskjed om. Værsågod. Noen skulle ta tak i dette "på dagtid" etter helgen. Takk.

Annonsen forsvant på et blunk like etter. Men politiet, som legger ut melding om at plenklipping er forbudt på søndager når de får klager på sånt, har ikke lagt ut et pip i politiloggen i denne sammenheng. Jeg venter i spenning på hva de gjør videre med denne saken.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.