Gå til innhold
Kjell Iver

Om ikke breene smelter fort nok - så kan de jo få litt hjelp!

Anbefalte innlegg

Jeg innrømmer, uten forbehold, at jeg blir litt overrasket over at folk finner argumenter som forsvarer å gjøre bizniss av og selge naturlig forekommende is til rikfolk for skampris. Det er en meningsløs aktivitet, det fører ikke verden fremover på noen måte, det er umoralsk, det er miljøfiendtlig, det er grådig og det er det siste vi trenger i en tid hvor det å vise moderasjon er viktigere enn det noen gang har vært. Særlig friluftslivsentusiaster og naturfolk burde umiddelbart se det.

Det skaper arbeidplasser, greit nok. Noen få, til et ikke ubetydelig økologisk offer. Det vil sannsynligvis kunne resultere i at en eller annen lokal luring kunne tjene seg rik også, slik at både han og flere av hans medskyldige kan kjøpe seg den sårt savnete Range Roveren, som jeg har registrert er selve symbolet på åndelig forfall på dette forumet.

Nettopp denne type aktiviteter ser jeg på som direkte trusler mot meg, mot den naturen jeg elsker, mot mine barn og deres fremtid, og for å gjøre meg svulstig, mot oss alle. Mennesker som er så rike, naive og egoistiske at de kan betale mye penger for is i drinken er å anse som fiender av menneskeheten. De må motarbeides. Med ord og med handlinger. Det er trist om det å være grunder innbærer å gjøre seg til nyttige idiot for vår tids adel. Historien gjentar seg, den bør leses.  

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er mye det kan stilles spørsmålstegn ved. Og som soleklart er kritikkverdig sett fra et miljøperspektiv. Aktiviteter som eksisterer kan vi bidra til å få avviklet, men det er lettere, kanskje viktigere, å motarbeide idiotiske ideer som feks å selge isbre-is.

Ofte er det eneste argumentet at det skaper arbeidsplasser. Det er sludder! Personer som engasjeres "stjeles" fra andre oppgaver. Viktigere oppgaver. Jeg mistenker, og har aldri sett eksempler på noe annet, enn økonomiske incentiver.

At andre er ille rettferdiggjør ingenting.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bare en digresjon, den outfiten på avateren; den er vel ikke fra en vanlig tur i lokale sparebanken?

Revejakt min gode mann(?). Det er snakk om revejakt. Ikke det at jeg liker å skyte rev, og jeg har foreløpig vært en svært liten trussel mot revebestanden. Men jeg har et skogsfuglterreng som jeg prøver å forvalte etter beste evne. Nå liker jeg uansett ikke å skyte skogsfugl heller, jeg synes rett og slett det er litt trist å ta livet av så flotte fugler. Men jeg liker å jakte på dem, for skogsfugljakt er en suveren ute-aktivitet på høsten. Som sist helg, to døgn langt til skogs, nydelig høstvær og mye fugl. Klarte ikke å skyte noen av dem. Topp vellykket mao :flowers:    

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.