Gå til innhold
  • Bli medlem

Noen erfaringer med Hilleberg Saitaris eller Hilleberg Keron 4GT til familie på 4?


Thomas_B

Anbefalte innlegg

Har akkurat bestilt meg et Saitiris til en familie på 4. Som jeg kan se må det da gå ann å ligge på tvers i det, da blir bredden 245 og lengden 220. Det er vel mest praktisk at ungene ligger ute i sidene, da de er kortest. Eller skrår det for mye, slik at dette ikke går?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg handla når dollaren var litt lavere. Tror jeg fikk teltet for rund 7000, havna vel litt i overkant av 9000 totalt. 

 

Keron 4GT et sikkert valg turpappa og kvaliteten er uslåelig. Bare dobbeltsjekk at det er stort nok for dere. Blir ungene sukkerhøy kan du jo legge deg ut i forteltet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg må dobbeltsjekke størrelsen. Får slå opp tremannsteltet vi har og sammenligne ut fra det. Hvis ikke er det mulig jeg sikrer meg med Helsport Svalbard 6 camp. Hvordan er plassen i MSR teltet du kjøpte? Og kvaliteten i forhold til andre telt du har prøvd? Hvis prisen du oppgir er noenlunde det samme nå, så er det jo ca likt med 6camp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stormking_3_.jpg

Stormking_4_.jpg

Plassen og romfølelsen er veldig god. Innerteltet/ytterduk er ekstremt stram og fin så det er et "stille" telt. Er for tidlig å si noe om kvaliteten men har ikke funnet noe negativt så langt. Ulempen er at du må sette opp innerteltet og så hiver ytterduken over. Hilleberg/Helsport  telt er lettere å slå opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm...føler jeg vender mer og mer mot Svalbard 6 camp. Tror jeg får mye igjen for den ekstra plassen når vi først har fått opp campen. Mulig den er litt større å bære, og ikke så solid i den kraftigste vinden, men er det ikke en forbedret modell som er nå, i og med at stengene krysser hverandre? Kan jo på sikt vurdere ekstra stangsett hvis det skulle bli et behov. Blir nok litt vekt, men men. Tror jeg må ta med footprint også, for å bevare det ekstra, eller?

Skjønner egentlig ikke vitsen med at leverandører setter opp antall personer i teltet, og at det da er beregnet at de må stues trangt sammen? De fleste som kjøper telt på jo uansett gå opp et hakk i størrelse, og selv da er det gjerne akkurat nok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.