Gå til innhold
Jan Arve

Børgefjell 2014

Anbefalte innlegg

Jeg var i Børgefjell i uke 30 og da var det plagsomt mye klegg. Likevel var rapportene at det var mye mindre enn det hadde vært, og det var også mindre enn vi hadde i Lomsdal Visten to uker tidligere. Når det ble kjøligere på kveldene og kleggen forsvant, da kom myggen.

 

Tips er å ta en Zyrtec om dagen, begynn dagen før du drar. Det hindrer den ikke å bite men bittet slår ikke ut på samme måten så man slipper klø i ukesvis. Fikk et par bitt i Femund. Noen sved litt 30 min så var de borte, andre klødde noen timer før de forsvant. Før når jeg ikke brukte Zyrtec så ble det store hovne områder rundt bittsted som gjerne klødde inntil 2 uker.

Zyrtec hjelpe så klart på myggstikk også. Når jeg bruker det slår ikke myggstikk ut i det hele tatt. Slipper jeg kline meg så full av myggmidler. Da holder det med å spraye på klær og noen punkter sånn for å holde de litt unna.

 

Det kan være nyttig å være klar over at vanlige bivirkninger av Zyrtec er kvalme og utmattelse. Det er lite praktisk på tur. Jeg har helt sluttet å gi det til snuppa mi etter et par episoder der hun har vært helt slått ut.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vanligvis synes jeg det er nok med en brettekopp i lomma i Børgefjell. Da jeg var der for to uker siden var det veldig tørt i terrenget og jeg var glad for å ha med en flaske. Camelback synes jeg høres unødvendig ut.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.