Gå til innhold
torti

Hva har du IKKE kjøpt nå?

Anbefalte innlegg

Jeg har ikke kjøpt kajakk til datteren min. Er vanskelig å leie noe til henne, så da er vi begrenset til dobbelkajakk. Det er nok ikke jeg som skal ta æren for at det ikke ble kjøp. Det utslagsgivende var at hun ikke var villig til å bidra med sparepengene sine. Var nok mer jeg som ønsket at hun skulle ha enn hun som hadde lyst på, skjønte jeg plutselig. Da er det unødvendig å bruke så mye penger.

Datteren sin er fornuftig. :-) For henne er pengene mye verdt og da pioriterer man annerledes.

Vi kjøpte heller ikke kajakk, selv om tanken streifet meg. Jeg leser mye skrutt her av kajakkpadling og så en i et blad til god pris. Men vi trenger det egentlig ikke.

Linda

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi har ikke kjøpt et vintertelt. Sist helg var vi på skitur på Dovrefjell med MYE vind. Vi har en Kaitum som hold seg bra, men turfølget hadde alle sammen ekspedisjonstelt med kryssende stenger. Jeg har sjekket på nettet hva som fantes av ekspedisjonstelt for skikkelige vinterstormforhold. Det blir fort dyrt. Da kom vi på at vi også kunne skaffe et ekstra sett staver til Kaitum. Og deretter kom vi på at stavene til den gamle Nallo som vi har, har samme lengde som Kaitum. Dermed har vi kjøpt 1 ekstra stav og dermed har vi et helt sett ekstra staver, slik at teltet er mer robust. Brukt kr 330, men spart kr 5000 - 15000.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bomullsjakken tror jeg skal tåle 20 år. Bruker den til langren, tur og ... slalom. Det siste er gøy, for jeg ser ju ut som jeg kommer fra førrige århundradet, men kjører fortsatt fra de fleste :-)

Alle over 16 år kommer vel fra det forrige århundre og årtusen. ;-) Men jeg klarer å se et bilde foran meg. Jeg er veldig glad for at kvinner på tur ikke lenger er pålagt å bruke skjørt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.