Gå til innhold
  • Bli medlem

Bommelom i fjellet


Peder K.

Anbefalte innlegg

Annonse
  • 1 måned senere...

Ja, og for å ikke snakke om elgen da. Jeg syes faktisk at det er litt "koselig" med elgskit. Tror faktisk det kan være et fremtidig eksportartikkel . Tørket elgskit på boks må jo bli en ubetinget salgssuksess i det elg-elskende landet Tyskland.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg synest det er ein god ide den dei har startet med i eindel andre land. Der er det påbudt å enten ta med seg dopapiret eller å brenne det.

I samme slengen så må eg nesten nevne at det er like gale allt plastsøppenet som vert liggande igjenn i naturen. det er jo endå verre enn dopapir når det gjeld kor lang tid det tar før det forsvinner...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous
Ja, jeg mente at man pakket posene med seg :) At ingenting skal ligge igjen etter deg! Et annet problem blir jo urin i snø. Hehe.. :)

Mener du å si at du vurderer å ta med deg sistnevnte bestandel hjem i pose?

Jeg har en kamerat som ikke kom lenger enn til å ha urinen i plastposen. Han lå innerst på rommet på en turistforeningshytte. For å slippe å skreve over ni stykker som lå nærmere døra da han måtte pisse på natta, pissa han i plastposen som niste lå i. (jada, han tok ut nista først). Posen holdt ikke mål, den sprakk. Alle måtte vekkes og fyren vaske og tørke gulv og utstyr midt på natta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Er stor fan av forsvarets berømte BC. Burde vært helt naturlig å rave rundt i fjellet med en sånn på sekken! For er det en ting som er ordentlig deilig når en er på tur, så er det å ta seg tid til å nyte dritinga fult ut, gjerne i mens solnedgangen farger himmelen rød å vakker i det fjerne. Men er det noen som veit om sånne bio-poser bruker veldig lang tid på å bli til jord over 1000 meter???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmmm, ja Sverige ligger et hestehode foran på mange områder...

Kul att det pratas skit även i Norska fjällforum. Detta ämne har diskuterats på utsidan.se i flera kabellängder. Att vänta till skiten har torkat och göra smycken av den är ingen bra ide.

Jag föreslår att man använder en NALGENE flaska på 500M som har stor skruvkork. En sked i lexan anväder man för att skrapa rent när allt ramlat in flaskan, skeden kan förvaras i flaskan. När det rinnande behovet tränger sig på så pissar man i flaskan. Sedan är det bara att skaka om allting så det löses upp i flytande form och när flaskan är full kan man tömma ut de på ett lämpligt ställe.

Urin kan även anvädas till tvättning, sedan kan man ju skölja rent i vatten om man vill. :( Inte för att jag gör något av ovanstående, bara ett förslag.

  • Trist 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.